Aký čaj mám piť na uľahčenie pôrodu?

monikkak
26. mar 2012

Ahojte chcem sa opýtať aký je dobré piť čaj na uľahčenie pôrodu ? Viem, že sa pije čaj z malinových listov ale neviem ho nikde zohnať. Tak či niesu aj dáke iné. Ďakujem

karamel
26. mar 2012

Caj z malinovych listov dostat v lekarni, ale ze by ulahcoval porod, hm, no, neviem..... 😒

marthuska
26. mar 2012

pocula/citala som o odvare z lanovych semien, viac info IP

https://www.modrykonik.sk/forum/porod/po-akej-dlhej-dobe-pitia-caju-z-ostruziny-malinovej-ste-porodili-bol-porod-rychly/
(napr co pise gemini2)

xlucia
26. mar 2012

pomaha aj alchemilka

simi251
26. mar 2012

Aj keby si ten malinovy zohnala, pre teba je uz neskoro ak si v 40-tom tyzdni.

nikolka2
26. mar 2012

Neboj sa 😉 .....Kazda to prezila , prezijes aj ty 🙂

monhla
26. mar 2012

A to ozaj nejaký čaj pomáha? Ak áno pošlite mi info do IP. Mne pohohlo najmä pozitívne myslenie a túžba vidieť bábko /a k druhému pôrodu už beriem aj manžela ako oporu- 1x bolo vraj moc plno 😒 / Ale neboj nejak to vošlo, nejak hádam aj vylezie 😀 - dôležité je iba to, aby ste Ty i bábko boli zdraví.

bambi2
26. mar 2012

hej malinik alebo alchemilka... mozes vyskusat ale ci zabere tak neskoro je otazka.. drzim palce!!!!

kaara1980
26. mar 2012

no ja neviem,ale ja som od tt pila čaj z malinových listov,jedla ľanové semianka a okrem dobrej stolice 😕 mi to bolo prd platné

lucka1987
26. mar 2012

na ulahcenie porodu je dolezita najma psychika ... ja som cele tehotenstvo vsetkym uprimne hovorila ze sa nebojim porodu / a ani som sa nebala / vzdy som mala na mysli ako spe prisli o babatko a ze porod bude menej bolestivy ako strata nasho drobca ... a tak sa aj stalo ... mala som fantasticky porod.. od prvej kontr. po prestrihnutie pupocnej snury uplynuly dve hodiny. a kontrakcie ? myslela osm ze to boli viac.. aj 10 krat by som sla rodin.. najneprijemnejsie so vsetkeho bolo asi po 3 dnoch ist na stolicu 😀 😀 😀

mirka_aa
27. mar 2012

no ja som tiez pocula ze ten caj z malinovych listov pomaha..taze uz ho mam doma a kupila som ho v lekarni pod nazvom ostružina malinová 🙂 tak som zvedava..som sa nanho pytala aj doktora a on povedal ze to mam zacat pit 2tyzdne pred terminom lebo vraj urychluje spustenie porodu..ci urychluje aj priebeh to som len pocula a citala tak dufam ze aspon kus :P mozno mi to pomoze ku tej psichyke aspon 🙂

stanislavao
27. mar 2012

baby, na olahcenie porodu vam nepomoze ani caj, ani ziadna medicina prirodna. porod si musi kazda odtrpiet, da sa to prezit a ked uvidite babo, tak vsetka bolest pominie. ale z vlasntej skusenosti doporucujem cvicenie na fit lopte a porod do vody. ta tepla voda pomoha pri porodnych bolestiach.

pingu1
27. mar 2012

na porod caj neexistuje. ked chces mat bezbolestny porod, tak si pytaj epiduralku, ale porodne bolesti su malina oproti tomu, co ta caka potom

lenkax7
27. mar 2012

Ja som od 36.tt.pila ostruzinu malinovu a jedla lanove semienka.Neviem, ci to bolo fakt tym,ale mala som prekotny porod.Od 1.slabunkej kontrakcie az po porod to trvalo 2 hod.15 min. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre