Ahojte mamičky ☺️pred 1.5roka som porodila dcéru cisárskym rezom kvôli úzkej panve. Momentálne som v 20tt a doktor, ktorého mám momentálne (zmenila som ho lebo sme sa presťahovali) tvrdí, že on neverí na úzku panvu, že to môže povedať len Boh, že mám úzku panvu a budem rodiť normálne. Nemyslíte si, že je to riskantné? Máte s tým nejakú skúsenosť? Vôbec neviem čo mám čakať 🙄Ďakujem ❤️
@dadinka321 mám kamošku čo mala hraničnú panvu a porodila normálne 3860g dieťa a bez problému, no ak si si nie si istá doktorom tak sa poraď neskôr s pôrodníkom, keď budeš chodiť na poradnu už do nemocnice, aspoň u nás to tak je 🙂
Na úzku panvu neverí??? Mein Gott, veď panva sa meria. To on kde študoval medicínu? V Zimbabwe ?
Poznám veľa žien, ktorým povedali vraj majú úzku panvu a bez problémov porodili deti 4700 a podobne, takže ak tam nie je nejaká vrodená deformácia alebo extrém, tak si myslím, že sekciu robia často zbytočne.
Utekaj kade ľahšie. Ja som s úzkou panvou rodila prirodzene a do konca života budem riešiť bolesti. Ale teba po sekcií nemôžu nútiť rodit prirodzene.
no neviem, vsak nech Ta koncom tehu posle na skener, kde sa porovnava velkost dietatka s panvou... a podla toho sa rozhodne
@dadinka321 ja mam uzku panvu, dlho rozmyslali ako budem rodit, prvu som ukazkovo porodila, druheho nie🤷♀️ a bol vacsi o 400g. Na tbojom.mieste by som asi sla normalne cisarakom a vymenika by som dr.
Nevim jak je to z uzkou panvou ale klidne muzes rodit normalne i kdyz byl prvni cisarak. Svagrova tak rodila podruhe a potreti a vsechno ok
Ake mas rozmery?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dadinka321 poviem to rovno, utekaj od takeho blbca doktora. Urcite su ine moznosti a aj porodnic je vela