Ahojte žienky. Som rok a pol po akútnej sekcii (27tt). Vnútorné stehy mi siahaju až hore k bedru. ( mám zošívanu podbrušnicu, tam bolo krvácanie) Tie ma pobolievaju pri zmene počasia alebo popri plodných dní Bolesť ide v kuse bez prestávky 2-3 dni, niekdy mám až slabosť a pálenie oči z veľkej intenzity bolesti. No neviem ako ale same odznejú po tých 2-3 dni. Lekárka je názoru že nie je reálne aby ma boleli po roku ale bolia tak neviem čo si myslieť. 😏 Mávate aj vy takéto bolesti? Možno sa tu nájde niekto kto mal tiež akútnu sekciu..
@sella38 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Skúšam nájsť odpovede iných žien ale asi budu rovnaké ako v mojom okolí. Mám od vtedy aj veľké podbruško, žiadna ho nemá po sekcii. Mne jazvu vidno ale som rada lebo mi ostala aspoň jedna spomienka na moju dcérku ktorá neprežila 👼.
Myslis pobrusnicu?ked to tak boli a pocitujes aj tahanie urcite tam mas zrasty.riesila by som to s chirurgom? Kto ti povedal, ze to nemoze boliet? Obvodna?
Ja mám od akútnej sekcie rok a 4 mesiace a tiež ma jazva dosť bolieva, niekedy zvnútra niekedy zvonku. Niekedy len také pichanie, niekedy bolesť ako keby mi tam niekto rezal. Ale teda nebýva to u mňa až také extrémne ako opisuješ. A stávalo sa mi to najmä počas menštruácie, teraz som znovu tehotná (ešte len 14tt) a vie ma tam zaboliet aj keď kychnem či zakaslem, tak dúfam, že bude všetko ok. S riešením poradiť neviem, ale teda nie si s bolesťami sama 🙂
@katinka833 ja som po 1 rok a 2 mesiace, ale necítil ani som nikdy nič take necítila ako spomínaš
@katinka833 Ja som 3 roky po sekcii a tu jazvu a okolie jazvy mám akoby "necitlive" vôbec si to necítim...ale bolieť neboli...
Je mi ľúto tvojej straty 😢
Ďakujem žienky za odpovede. Skúsim navštíviť gynekológa či sa nejedná o zrasty. 🙏
Ja budem uz 10rokov od akutnej sekcie a este niekedy citim vnutornu jazvu. Ale len ju citim akoby take “stipanie”. Ale ziadna bolest.
@katinka833 nájdi si fyzioterapeuta, ktorý sa venuje panvovému dnu, je potrebné ťa vyšetriť a riadne nastaviť pravidelné cvičenie, verím sa ti zlepší kvalita života. Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.