Akú ste maly prvú menštruáciu po skončení 6 nedelia?

damiana
10. mar 2011

Chcem sa spytať akú ste mali prvú menštruaciu po skonceni 600nedelia. Ja nekojím a včera som dostala prvy krat menštruaciu po pôrode, a je velmi silna 😒

benne
10. mar 2011

Prvá ms po pôrode je obvykle výraznejšie silnejšia než bežne.. ja som na to bola upozornená.. Osobne som ešte aj druhú mala dosť silnú, ale teraz už v pohode, normál. Oba razy som prvú dostala 10t po pôrode.

ivetkab.
10. mar 2011

Ja som mala prvú MS po 8 mesiacoch od pôrodu. Vedela som, že bude silnejšia, ale bola to pohroma. Krvácala som viac ako po pôrode. Ešte aj tá druhá bola podobná, ale už som vedela čo asi môžem čakať. Tretia už bola v pohode a štvrtú som už nedostala ... 😀

ela2710
10. mar 2011

ahojky, ja som mala prvu ms po porode dost rychlo, lebo som prestala kojit, a mala som ju slabu, ziadna pohroma alebo nieco take. Ani brucho ma velmi nebolelo, ale kazda zena je individualna, kazda to ma inak 😉

gwenni
10. mar 2011

ja som dostala 9 týždňov po pôrode a bola normálna taká ako pred otehotnením

cestovatelkaandrea
11. mar 2011

Ahoj, ja som dostala menstruaciu 10 tyzdnov po porode. Bola o dost silnejsia ale na pocudovanie menej bolestiva ako pred porodom. Ta intenzita sa postupne upravila a teraz je to relativne v pohode.

aduska181
11. mar 2011

ja som dostala nejakych 10tt po porode a bola silna.

smarti
12. mar 2011

ja kojím a dostala som po 10 mesiacoch a bola extrémne silná, druhá už bola taká normála.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre