Akú spodnú bielizeň po plánovanej sekcii?

maxinaca
29. okt 2015

Kočky, ktoré ste rodili sekciou, akú spodnú bielizeň odporúčate. Predpokladám, že asi nohavičky s vyšším pásom a tie sieťované, čo odporúčajú po prirozdenom pôrode ste využili, či sú zbytočné. Ďakujem.

bejbulik33
29. okt 2015

Ahoj, kludne si mozes take prikupit, cistit sa budes tak ci tak. Ja som rodila sekciou, ranu som mala prelepenu tak 3 dni. Kup si sietkove v lekarni, tie netlacia🙂

darina1952
29. okt 2015

@maxinaca ja som mala sieťované od Hartman - oficiálne sú to nohavičky po operácii v malej panve. Kúpila som ich v zdravotníckych potrebách - v balení boli 2ks, odporúčam kúpiť o číslo väčšie ako máš bežne veľkosť (keď nosíš veľkosť M tak si kúp veľkosť L) - budeš sa cítiť pohodlnejšie. 🙂 A tiež odporúčam pôrodnícke vložky a nie klasické menštruačné nalepovacie. Pôrodnícke sú z čistej buničiny a výborne sajú.

henrieta26
29. okt 2015

ano ja som mala klasicke bavlnene s vyššim pasom v tych som sa citila najlepšie,lebo mi ani na ranu netlačili. Sietovane som tiež mala so sebou ale tie som nevyužila.

anjelik2509
29. okt 2015

ja som mala tie klasické, sieťkované, z lekárne...boli super, vysoké (mala som ich nad pupkom), netlačili ma nikde, ani na rane, dýchalo mi tam všetko...dokonca som ich mala aj doma dosť dlho, mala som ale trojo-štvoro, vždy večer som si ich preprala, dala vysušiť a bolo 🙂
Pri nohavičkách je jedno, aký je pôrod, žena krváca rovnako.....len teda aby boli vyššie kvôli rane... 😉

bianca
29. okt 2015

ja som si nedokazala predstavit sietkove na sebe.Ja som kus baby a neverila som ze vyuzijem tak som mala nakupene bavlnene nohavicky,no v porodnici mi poradili,manzel utekal kupit a parada.Jazva sa ovela lepsie hojila.Stale to dychalo

yanni
29. okt 2015

ja som rodila teraz v juli sekciou v Nemecku. Tu si nic nemusi do nemocnice brat, vsetko ti daju. Mali sme tam sietove nohavicky a aj vlozky od Hartmann. Mne este aj domov nabalili 😀 Aj dobre drzali vlozku, tak som ich pouzivala cely prvy tyzden. Tri dni v nemocke a potom aj doma.
Potom som nosily take specialne vyvynute pre zeny po cisarsku. Su tak trochu stahovacie.

http://www.mothercare.com/Blooming-Marvellous-M...

sharlotta
29. okt 2015

Mne zas povedali v porodnici, ze ked uz, tak radsej bavlnene nohavicky s vyssim pasom, ze pod bavlnou to dycha lepsie ako v tych umelych sietovanych nohavickach. tak si vyber 🙂 Ja som pouzivala v porodnici sietkovane a doma bavlnene. Osobne som rozdiel nevidela, asi zalezi od toho, co je komu pohodlnejsie.

slnecnica174
29. okt 2015

Normalne bavlnene, ako aj pred porodom

reni1512
29. okt 2015

klasicke gaťky z domu bavlnene som mala...nic speci, tie sietkove som nepouzila ani raz... ale mala som iny rez, nie bikinovy, cize si asi vezmi s nizsim aby netlacili a dychala jazva 🙂, alebo potom s vyssim aby ti jazvu prekrylo

zuzka276
29. okt 2015

Tak ja som využila aj tie sieťové, ale myslím, že klasické bavlnené s vyšším pásom sú lepšie riešenie, ja keby som vedela sieťované si ani nekúpim.

prego81
29. okt 2015

@maxinaca ja som mala dve sekcie a povodne som si myslela ze budem nosit bavlnene nohavicky s vyssim pasom (mala som ich aj pocas tehu) ale v nemocnici som dostala aj nohavicky aj vlozky. Nohavicky vyzerali ako jednorazovky ale boli super, je to asi nieco ako tie sietovane co tu radia baby. A aj tie vlozky boli sice objemne ale ako radi @darina1952, vyzerali ako z cistej buniciny a sali skvele. Podla mna kup tie ktore si opisala a uvidis. Drzim palce 🙂

mabliss
29. okt 2015

Ja som mala normálne bavlnené nohavičky a tiež obyčajné vložky s krídlami (allways). Na izbe sme mali por.vložky,ale mne nevyhovovali. Nedrzali dobre (resp.vôbec) a pretiekli na boku. Sietovane nohavičky som sice mala,ale nepoužila som-strašne umelé mi to pripadalo.

siska53
29. okt 2015

Ja som mala tie sietovane s vyssim pasom. Bolo to dobre prave kvoli tomu,ze sa mi vetrala rana. Tie mi odporucal doktor.

zuska2001
29. okt 2015

popôrodné nohavičky a najobyčajnejšie bavlnené, najlepšie s vyťahanými gumami, aby ťa netlačili,

barny
29. okt 2015

ja som mala tie jednorazove sietovane z lekarne, ved kto by to pral potom, boli super, na prve dni naj volba podla mna, je jedno ci po prirodzenom porode alebo sekcii, ved sa volaju pooperacne 🙂

katrin21
29. okt 2015

ja som rodila sekciou a ziaadne nohavicky som nenosila.. nevedela som si to predstavit, ale v realite to slo uplne v pohode, lebo som mala tie poporodne vatove a oni drzia v pohode len tak, nebala som sa, ze by spadla 😀...
byt bez nohaviciek je uplne najlepsie, nech sa rana vetra.. aj ked tusim prve 2 dni bola prelepena, ale potom uz nie..
ale ak uz niekto chce nejake, tak rozhodne s vysokym pasom, nech netlacia na jazvu....

danusskaaa
29. okt 2015

Mňa tlačili všetky. Mama mi doniesla veľké xxl (nosila som M) bavlnené bez gumičky a boli super. Hlavne vysoký pas aby pod bruchom netlacili. Vložka jedna obyčajná s krídlami nalepená na gatkach a druhá poporodna navrchu. Poporodna nedrzala dobré

len_leninek
30. okt 2015

Jednorazove nohavicky zo zdravotnickych potrieb a konske inkontinencne vlozky. Pouzivala som tuto kombinaciu skoro mesiac, dost som krvacala, ked vlozka aj pretiekla nohavicky som vyhodila. Ranu mi odlepili hned na druhy den pred sprchovanim.

07022007
2. nov 2015

Nosila som svoje nohavičky co aj pred tehotenstvom,boli mi najpohodlnejsie,tie co sa zakrvavili sli do kosa, ale to sa stalo dva krat lebo pri cs by ta mali dobre vycistit a krvacanie by malo byt minimalne

mary86
2. nov 2015

ja som mala obyčajné nohavičky bavlnené tie sieťované by mi neboli vhodné - rodila som v nitre a tam ranu - vrchnú kožu nezošívajú ale uzatvoria takými kovovými svorkami takže tá sieťka by sa mi do toho isto zavadila, bavlnené boli lepšie, lepšie mi vložky prilnuli ked som sa čistila aj doma potom bolo mi to príjemnejšie 🙂

ivana710
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre