Ahojte, vždy som mávala silnú a bolestivú menštruáciu a všetci mi tvrdili, že po pôrode sa to upraví... Žiaľ už prešiel rok od pôrodu, menštruáciu som mala už 9x, stále kojím a čo sa menštruácie týka, tak jej priebeh je horší ako pred pôrodom. Nie je to až tak bolestivé, ale veľmi silné (hlavne prvé 2 dni). Ako je to s vami? Ďakujem za odpovede
nasaď si alchemilku,pi dlhodobo inak ovplyvnovať ti to môže aj kojenie
kratsiu (5 dni), strasne silnu (3 dni), ale chvalabohu nebolestivu
@aadulik2110 čo na to tvoj gyn lekár?.........
@aadulik2110 po prvom tehu sa mi ozaj upravila...zo 7dni sa skratila na 5dni a vacsinou bola bezbolestna, 2-3dni velmi silna (ale pred tym som mala silnu 6dni 😖)...som zvedava, ako to bude po druhom porode...
No ja mam dlhsiu a vazne bolestivu.....vzdy som mavala bolesti ale pri tomto prvy den na zemi a ani nedycham a jazva pi cisarskom mam pocit ze sa mi trha cele brucho ale dr to viackrat kontroloval ze je vsetko ok ☹ a aj mne nahovarali ze bude lepsie po porode ☹
@aadulik2110
možno o niečo slabšiu ako pred, ale zato krátke cykly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no mne sa menštruacia skratila s povodnych 7dni na 5 a je už slabšia chvala bohu 🙂 🙂 🙂