Ako zabudnuť na ťažky pôrod?

14. júl 2023

Ahojte, mala som ťažķý porod. Trval 20 hodin. A syna nam hneď prevažali do krajskeho mesta na detsku JIS. Je to pre mňa ťažke. Čo vam pomohlo zabudnuť na takýto ťažký pôrod? Ako sa s nim vysporiadať?

domireb
14. júl 2023

Cas. Mozog postupne vytlaci tie tazke spomienky. Ja si uz ani neviem spomenut na niektore etapy. Ak by to bolo velmi tazke, nevahaj vyhladat odbornu pomoc. Ja som nevyhladala a myslim, ze to malo neskor dosledky.

ivangeline
14. júl 2023

Nezabudnut ale to druhe. Akceptovat. Kazdy porod je iny. Aj kazde tehptenstvo.

pribinak
14. júl 2023

Ak máš traumu tak oslov psychoterapeutku.

Zabudnúť ale nezabudnes, skôr smusis hľadať cestu ako sa s tým všetkým vyrovnať a nájsť rovnováhu a pokoj

veronikadany
14. júl 2023

Cas pomoze..Nie uplne,ale bude to neskor lepsie ako teraz..
Hlavne si to nepremietaj stale v hlave,neobvinuj sa,nemysli na to,co ak by bolo toto/tamto...
Presla som si tym..A zaciatky boli tazke,vycitala som si to,ze co ak som pochybila ja a mala som urobit toto...atd
Tes sa,ze mas za tym a mas maleho..
Bude dobre,uvidis.
Kludne mi napis😊

belasy_motylik
14. júl 2023

Mne to najťažšie a najbolestivejšie trvalo prekonať vyše 10 rokov.

danica2711
14. júl 2023

tešiť sa, že to máš za sebou a že výsledkom toho trápenia je krásne, zdravé dieťa

medeaa
14. júl 2023

Cas pomaha. Aj ked ja si aj po dvoch rokoch od porodu hovorim, ze druhe dieta zo mna dostanu jedine sekciou 🤷‍♀️. Ale uz na to tak intenzivne nemyslim, uz nerozoberam co ako prebiehalo a mohlo prebiehat inak, cize urcite pomohol casovy odstup.

anabela_a
11. aug 2023

neporadim, len sa pridam, ze som na tom rovnako, syncek bude mat uz pol roka, a ja stale ked mam o tom zazitku rozpravat placem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre