Dovry deň, ako u vás prebiehal pôrod? Ja bolesti podbruska mám minimálne ale dnes je naše dieťa v brušku extrémne aktívne až to strašne boli a cítim extrémne tlačenie na konecnik a bolesti krížov 🥺
Ďakujem za rady
@bucko555 nie bolesti by slm povedala že nemám.
A kedy máš termín? Lebo to že už máš tlaky na konečník a krize citis
@bucko555 už o 11 dni.
Tlaky na konečník som mala tesne pred porodim, inak nie … podľa mna zbehni na pohotovosť pre istotu
Tiež by som na tvorom mieste už do pôrodnice šla preistotu
@bucko555 a netreba ísť až pri kontrakciach ? Alebo odtoku plodovej vody?
Ja som mala kontrakcie keď som šla vodu mi museli prepichnut ale tieto tlaky na konečník mi potom tiež neskôr začali
Ja som šla na pohotovosť, lebo som sa čudne cítila a to som už bola otvorená na 3 prsty a že rodím 😁
Ja len k tej bolesti krizov - cely porod ma nezabolelo brucho. Ani tuk. VSETKY kontrakcie mi isli prave do krizov (zacalonto bolestou ako pri ms a intenzita sa postupne stupnovala). Takze to ze ta neboli brucho ale mas boleati krizov (ako pises v prispevku) moze tiez znamenat zacinajuci porod 😉 sleduj tie bolesti krizov ci su v nejakych intervaloch
Hlienova zatka ti uz odisla? Mne najskor to, na druhy den sa spustil porod. Prve,ze som musela parkrat na wc, telo sa cisti automaticky, tak nie je nutny ani klystir. Potom zacali bolesti do krizov, postupne silneli. Chvilu sleduj aku maji intenzitu a odstupy a podla toho chod do nemocnice. Ja som nechcela byt v nemocnici dlho, tak som cakala dlhsie doma. Prvy som bola na 9cm a druhy na 8cm otvorena.
Každý pôrodné iný. Niekto má bolesti, niekto len mierne pobolieva nie no ak máš tlak na konečník tak už by som tam bola.. Ak nechceš rodiť doma
..
Keď hovoríš o tlakovú na konečník no neviem či už to tu nieje mne presne toto hovoril doktor pri pôrode že hneď ako ucitit pocit na veľkú mám sa ozvať a začneme s pôrodom to bol zachitny bod pre neho
@kristina1001 presne toto aj ja tak mi povedali že keď budem cítiť tento tlak tak ideme na sálu
Ja nemám alw pocit na velku ale len take tlaky na zadok… ale proste nemám nutkanie ísť na velku
Keď si sadnem tak cítim zadok.
No ak to ešte trvá tak posli lovia to nebudú niekoľko hodín... Radšej chod do nemocnice
@veronice presne mne tvrdili, že určite ma bude bolieť brucho, ale ja som mala všetky kontrakcie v krížoch aj na pásoch povedali, že dostávam riadne supy.
@andreagartnerova mna toto riadne prekvapilo, asi najviac na celom porode. Aj na predporodnej priprave nam vraveli ze predychat tie bolesti cez brucho ale co som mala predychavat cez brucho ked slo vsetko do krizov 😁🙈🙈 a v tom case este aj s prasknutou platnickou... No srandy kopec 🤦♀️🤦♀️
Furt nic nic nic, o desiatej kontrakcie a rovno á 2 min a o jedenastej som mala odrodene. Prvorodicka. Doktor cumel jak vrana.
Áno je to dosť možné. Mna hrooozne boleli kríže 🙂
Len ma bolelo v podbrušku ako na menzes. Nič viac ale šla som radšej sa ukázať ...pasy nič neukázali žiadne kontrakcie ale dr ma skontrolovala aj tak aj keď vraveli vrchná sestra ze pôjdem dom...hm nešla som o 2h som mala porodené z rozdielom 5minut 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Dosť možné že sa to už rozbieha, kontrakcie nemáš pravidelne?