ahoj, babenky, ktore ste rodili cisarskym, mali ste krááámy hned po porode??? Obnovil sa vam cyklus, alebo ste mali obdobie kedy ste kraamy vobec nemli??? Rodila som cisarskym v , potom som mala normalne kramy, aj ked dosli nejak opozdene (ale ja som aj tak nemala nikdy pravidelny cyklus) a teraz uz dobry mesiac nic................poradte
ja som rodila cisárskym a po šestonedelí som 6 mesiacov nemala menštruáciu. Potom sa cyklus riadne obnovil a bol pravidelný. Po 4 mesiacoch po pôrode som bola u gynekologičky na kontrole a upokojila ma, že nemať menzes niekoľko mesiacov po cisárskom je normálne.
Ja mam desatmesacmeho syna (takmer 11m) a zatial chvalabohu nic. 🙂
Ahoj ja som prave teraz riešila problem s kráaamami ☹ po cp (2x) po porode som nemala prve 4 meisace a potom som mala pohode každy mesiac ,ja taktiež som nemala pravidelne ,nikdy ☹ a tento mesiac vlasne ( januar) neprišli ☹ zlakla som sa ,že som tehu ,ale ja som kojka takkže to je tym 😒 😒 😒 dr. my vravel,že to možem mať aj pol roka pravidelne každy mesiac a ptoom pol roka nič a stale dookola len nevyhoda je ta že nevieš kedy možeš otehotnieť 😖
vyskušam ešte aj ten sedavy kupel čo dievčensce odporučaju ,lebo už mam normlne nervy bolesť v podbrušku pažravosť nenormalna ☹
ahoj,tiež som 2x po SC ja som pri prvom mala menzes po 4 mes. a pri druhom až po 11mes. ale 18 mes. som dojčila, zo začiatku veľmi silné a tiež trochu nepravidelné čo sa asi po pol roku dalo do poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
meggieerika, ja som mala obe deti cisarskych a v oboch pripadoch to bolo ine, ale podobny problem som mala teraz s dcerkou, radsej som sla ku gynekologovi, povedal ze je to normalne ak kojim, a tiez ak by som aj nekojila. Uzavrel to s tym ze som mozno nachladla ani neviem ako, a tak som si spravila sedaci kupel niekolkokrat a do tyzdna som dostala kramy. Dufam ze medzicasom sa to uz aj u teba vyriesilo.