Ako ste sa pripravovali na pôrod?

gabika108
31. aug 2021

Ako ste sa pripravovali na pôrod som v 30 týždni prvorodička Dakujem

mima1
31. aug 2021

Pri prvom som max cvicila s anibalom a potom som cakala na den D.
Pri druhom som len cakala.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
31. aug 2021

Cakam. Dnes mam termin. x!

kikusmich16
31. aug 2021

Ja som chcela cvičiť s Aniballom ale teda čím bližšie k tomu som, tým menej sa mi do toho chce, nepríde mi to prirodzené 🤷🏼‍♀️ čoraz častejšie čítam a vidím vo svojom okolí že nie vždy sa vyhneš nástrihu bez ohľadu na to či s ním cvičíš alebo nie, veľa záleží ako si tam dole "stavaná". V každom prípade sa chystám piť čaje a pripraviť si hlavne psychiku, veriť sebe a bábätku že to zvládneme ☺️

surama
31. aug 2021

@gabika108 Aniball, malinik, kupila som teraz alchemilku a psychicky sa pripravujem na den D. 😃

surama
31. aug 2021

@ivangeline Drzim prsty ☺️

veronice
31. aug 2021

Ja som aniball nemohla zo zdrav.dovodov pouzivat. Ale bola som aj s muzom na predporodnom kurze a kurze dojcenia a nosenia a bolo fajn pocut od skusenych co ta/vas (aj s muzom) caka. Aj muz si to velmi chvalil 🙂 a potom v poslednom mesiaci som pila alchemilku aj malinik ale nemozem povedat ze by to pomohlo 😁🙈 Teraz cakame druhe a neplanujem nic riesit. Akurat sa budem snazit zamerat na veci ktore si myslim ze som mohla spravit pri prvom porode inak. Uvidime 🙂

lucka_ke
31. aug 2021

nijako

surama
31. aug 2021

@kikusmich16 Ahoj, mne napr. doktor nakazal cvicit s Aniballom a nacvicit 30cm, kedze cakam velke dieta, ale hned povedal, ze pri velkom babatku mi nikto nezaruci, ze nebude nastrih alebo ze sa nepotrham. Takze netreba to brat, ze Aniball je spasa..je to len pomocka. Hlavne psychicka by som povedala 🙂. Aniball ani nikde neslubuje, ze sa na 100% vyhnes nastrihu.

ailiba
31. aug 2021

@gabika108 ja som tiež cvičila s anibalom. Urobila som si takú zmes na omyvanie rodidiel po porode (2Pl morskej soli, 1kv.tee tree oleja, 1kv.levanduloveho oleja), toto som si dala do viacerých nadobiek a musím povedať, že to bolo super. Olejcek na bruško proti bolestivý kŕčom. Bola som na predporodnej príprave, ako dýchať, cvičila som, kontrolovala, či mám všetko do porodnice, chodila na kontroly, oddychovála, ... Držím palce, je to náročné obdobie, ale aj krasne😇

ecko80
31. aug 2021

@gabika108 Ani pred prvym, ani pred druhym som sa nijako nepripravovala.

es2021
31. aug 2021

@gabika108 určite odporúčam aniball, vďaka nemu som presne vedela aj ako tlačiť a bábo bolo vonku za pár sekúnd.

domiklik
31. aug 2021

@gabika108 cvičila som s aniballom. Nakoniec ma aj tak museli nastrihnut, ale aspoň som vedela tlačiť 🙂

ewka9
31. aug 2021

Nijako, držím palce 🍀🙏 zvládneš to

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre