Podotykam ze su vnutorne aj vonkajsie a k tomu mam hemoroidy a mykozu .. 😀 .. proste vsetka pliaga co sa len dala pozbierat 😀 .. :-\
Ja viem, ze pri hemeroidoch mozes mat SC 😉 A by som si ju zvolila na tvojom mieste. Inak myslim na tie hemoroidy musis mat papier od chirurga.
ja som mala krcove zily (aj mam) a rodila som prirodzene.velmi sa to po porode nezmenilo.no mozno zalezi aj ake velke tie zily su
Dominika, urcite sa porad s viacerymi lekarmi. Ja som mala krcove zily vonkajsie aj vnutorne, aj v okoly rodidiel. Mala som SC dva krat a som stastna ze sa takto rozhodli. Bola by som vykrvacala pri spontannom, hrozila embolia. Aj tak sa mi zily trhali pri Sc ale mala som pripraveny tym lekarov - cievny chirurg a spol. a ihned mi to spalovali. Aj tak ma caka este jedna operacia vnut. zil v bruchu, ktora bola pri SC riskantna. Utiekla som hrobarovi z lopaty a spravim to zakazdym 🙂 !
Porad sa, lekari vedia co a ako.
Prajem ti vela sil a pevne zdravie!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja myslim, ze ked ti doteraz nepovedali, ze to je dovod na cisarak, budes rodit normalne