Ako ste rodili, ak ste mali vnútorné a vonkajšie kŕčové žily?

dominika1516
11. máj 2013

Podotykam ze su vnutorne aj vonkajsie a k tomu mam hemoroidy a mykozu .. 😀 .. proste vsetka pliaga co sa len dala pozbierat 😀 .. :-\

xenicka13
11. máj 2013

ja myslim, ze ked ti doteraz nepovedali, ze to je dovod na cisarak, budes rodit normalne

cecil36
11. máj 2013

Ja viem, ze pri hemeroidoch mozes mat SC 😉 A by som si ju zvolila na tvojom mieste. Inak myslim na tie hemoroidy musis mat papier od chirurga.

anika11
11. máj 2013

ja som mala krcove zily (aj mam) a rodila som prirodzene.velmi sa to po porode nezmenilo.no mozno zalezi aj ake velke tie zily su

poly2406
11. máj 2013

Dominika, urcite sa porad s viacerymi lekarmi. Ja som mala krcove zily vonkajsie aj vnutorne, aj v okoly rodidiel. Mala som SC dva krat a som stastna ze sa takto rozhodli. Bola by som vykrvacala pri spontannom, hrozila embolia. Aj tak sa mi zily trhali pri Sc ale mala som pripraveny tym lekarov - cievny chirurg a spol. a ihned mi to spalovali. Aj tak ma caka este jedna operacia vnut. zil v bruchu, ktora bola pri SC riskantna. Utiekla som hrobarovi z lopaty a spravim to zakazdym 🙂 !
Porad sa, lekari vedia co a ako.
Prajem ti vela sil a pevne zdravie!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre