Ako ste rodili, ak prvý pôrod bol cisársky?

zyzy11
17. feb 2020

Ahojte chcela by som sa opýtať žien ktoré mali prvý cisársky a o pár krokov na to zase otehotenli že či rodili cisárskym alebo riadne? Alebo ci neviete že aká je tam perspektíva rodiť cisárskym.... Ďakujem za každú odpoveď

brita7777
17. feb 2020

ja som rodila cisarskym a o 20m na to normalne, ak je zena zdrava a vsetko ide ok, nemal by byt problem preco nerodit prirodzene.

leuska15leuska15
17. feb 2020

@zyzy11 môj príspevok asi noc nepomôže ale mamina ma porodila cisárskym pred 26 rokmi a brata už normálne po necelých 5 rokoch. Ale nemohla si dat epiduralku kvôli tomu, či je to stále tak, to neviem

mmoonna
17. feb 2020

Ja som rodila prvé cisárskym a pokiaľ by som nemala stále rovnaké problémy, tak druhé by išlo prirodzene, Takto mám obe cisárskym. Keď je jeden cisársky, tak druhé môže byť normálne. Ale ak už máš dva cisárske, tak potom už jedine cisárskym.

kristina2412
17. feb 2020

Ja som mala prvu cisarskym a za 6 rokov druhu tiez cisarskym,kedze bola velka ( mala 4600g)

bellovag
17. feb 2020

ja som mala prvý krát neplánovanú sekciu a po 2 rokoch som porodila prirodzene 🙂 je to sto a jedno...cisársky nikdy viac...

mariah0307
17. feb 2020

Moja kamarátka dobrá v 2015 cisarsky , 2017 normálne a v 2019 normálne.....

vikinkamarkusko
17. feb 2020

Ja som mala prvy porod akutna sekcia druhy porod mal ist normalne tiez som skoncila akutnou sekciu a treti porod planovana sekcia takze nemam ani sajnu ako je to rodit normalne ale pri druhom porode som mala kontrakcie od 3rana kazdych 5min.do 12doobeda a potom kazde 3min.nakoniec 13.25 som mala sekciu

alexandra1509
17. feb 2020

Ja som prvý normálne potom o dva roky cisársky potom o 13 mesiacov normálne o dva roky cs

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre