Ako si vyvolať pôrod?

8. nov 2024

Začínam 38 týždeň a mam pocit ze už to nevydržím, babo ma strašne tlači mam z toho bolesti brucha ,neviem sa poriadne ani pohnúť a chôdza to he strašne niečo... co mi pomôže na vyvolanie pôrodu? Lebo už sa zblaznim

colsami
8. nov 2024

Nic, len spravny cas. Vsetky overene aj babske recepty su skor o tom ci nejakou nahodou spustia porod alebo nie. Faktom je, ze babatko sa vypyta vtedy, kedy je spravny cas. Takze len vydrz. (Hovori ta, co len prenasala, takze viem ake to je).

alexis617
8. nov 2024

Ja som skúšala všetko začala som ráno oknami prešla som na ,kobercame ,spravila som pred rokmi dokonca aj stromček ,zabalila darčeky pod stromček a zneužila muža nepoviem ti čo zabrala ale nad ránom som dostala bolesti leteli sme do pôrodnice a za 3 hodiny odrodene

blaazi
8. nov 2024

Pozeraj filmy a daj si teplu vanu, kym.mas cas. 😄 toto mi chybalo po oboch porodoch najviac...mne inak pomohlo pripravovat sa bylinnou naparkou, hoci to neurychlilo ale pripravilo porodne cesty.

lienka.7
8. nov 2024

@autorka nič... len si skôr môžeš uškodiť ako pomôcť.
Len vydržať 🍀

jaass
8. nov 2024

Čakať a čakať. Švagriná bola v extra bolestiach 24 dni

vilma7
8. nov 2024

Nič. Žiaľ nič.

alezia
8. nov 2024

Mne pomohlo drazdenie bradaviek 😄 Vraj to produkuje oxytocin ci co. Neviem mozno to bola nahoda, v kazdom pripade rano na pasoch uplne ze nic, ziadne kontrakcie, povedali ze vidime sa zas o tyzden. Večer mi odisla zatka a na druhy den rano ma prijimali, podvecer sa mala narodila 🥰

tanyan
8. nov 2024

Ak máš bolesti a problémy, tak zájdi k lekárovi. Určite neriskuj poškodenie zdravia jedného z Vás alebo oboch.
Ak je to len otravné, tak si uži posledných pár bezstarostných dní a relaxuj.

lucia13022023
8. nov 2024

Ako človek co skúsil úplne všetko a tým myslím úplne všetko, sa pôrod nedá vyvolať doma, sú to len náhody.

sassy_girl
8. nov 2024

pohádaj sa s mužom 😂

anavixy
8. nov 2024

V tomto tyzni, pokial telo nie je samo pripravene na porod, ti nepomoze nic.

kacena4
8. nov 2024

ak chces uskodit babatko kludne sa snaz....

jaskolka
8. nov 2024

Nič. Len vydržať,už to je každú chvíľu

domak2
8. nov 2024

Ja mam takú moju štatisticky nepotvrdenu teóriu, že čím sa ku koncu cítiš horšie tým sa ti lepšie rodí, lebo už to chceš mat konečne za sebou. Mne bolo až do pôrodu super, len potom sa to všetko zaseklo lebo som za zlakla a vlastne mi bolo super a musela som mať sekciu.

joesvk
8. nov 2024

Sex

diewcatqoo
8. nov 2024

A to si predstav, ze mozes byt tehotna este 4 tyzdne a rodit v 42.tt 🙂
Rozumiem ti, rodila som tento rok v juli v tych najvacsich horucavach a myslela som si, ze tie posledne tyzdne uz zomriem. Nepomohlo nic, rodila som po termine. Posledne 3 dni pred porodom som sa napchavala datlami a kazdy den som sa snazila mat aspon 10 tisic krokov (2 dni pred porodom som si vysliapala este turu na hrad).

ivangeline
8. nov 2024

Teplo pomaha... Teda fyzicka aktivita, vela chodze,sex..

ronie338
9. nov 2024

Nič, sesternica mala toho dosť a skúsila všetko, teplú vaňu, sex, umývať okná, šport, ale to cele tehu robila, všetko čo nájdeš a aj tak nič. Prenasala týždeň. Ja som nerobila nič len všetci okolo ze sa kľudne môže ešte vypýtať sám, rozprávku tiež dočítal dráhy a praskla mi voda deň pred plánovanou SC. Sesternicu skoro slahlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre