Ako sa hýbalo vaše mimi tesne pred pôrodom?

nelynka18
11. sep 2011

baby len pre moju zvedavost....babetka pred porodom sa v bruskach skludnia ci nie?moj maly sa akosi ukludnil,uz skoro vobec nekope skor sa len akoby hybe telickom....myslite,ze je pravda co sa hovori,ze ked sa babo skludni je pripravene na porod?ako ste sa citili vy tesne pred porodom?ako sa hybalo vase mimi?dakujem vopred za vase skusenosti a nazor 🙂

asma
11. sep 2011

ahoj ja som citila pohyb skoro kazde dva tri dni aj to len take bublinky xixi ako na zaciatku tak som aj raz letela na pohotovost a tam mi vysvetlili ze uz velmi malo miesta maju a preto sa to deje..

nelynka18
autor
11. sep 2011

@asma ahoj no to mi dr.tiez povedal.....ja som prveho prenasala ale uz si nepamätam ako som citila pohyby...ja len dufam,ze druhy nepojde vyvolavackou chcela by som taky prirodzenejsi porod 🙂 preto ma kde co zaujima ale dakujem 😉 a vy uz cakate druhe? 😕 mam kamaratku co ma medzi detickami tiez taky malinky rozdiel,neakych 13mesiacov....ja by som si na to netrufla....mam aj teraz trochu obavy 🙂 😉

asma
11. sep 2011

@nelynka18 ahoj ja som ostala tehu cez antikoncepciu teraz tak som mala paniku ale tak co uz nejak bude.. ja si praveze tak hovorim ze pekne spolu vyrastu xixixi sa s tym tak ukludnujem.. a chvalabohu babika je uplne kludna a bezproblemova tak dufam ze aj druhe bude tak..

zivika
11. sep 2011

@nelynka18 ja co si pamatam, posledne dva tyzdne sa maly ozaj ukludnil, jedine co som sem tam zacitila bola jeho stikutka 😀 drzim palce, nech vsetko prebehne prirodzene 😉

nelynka18
autor
11. sep 2011

@asma tak ak ti ma aj kto sem-tam pomoct,tak to pojde 🙂 tak co uz narobis,ked sa stalo....budes mat neskor ako dvocatka 🙂
@zivika dakujem,pevne verim,ze brasko nebude trucovat a do terminu sa narodi 🙂

zivika
11. sep 2011

@nelynka18 skuste ho tak tyzden pred terminom "vyvolat" sexikom 😀

nelynka18
autor
11. sep 2011

@zivika joj ved mi sexujeme 😉 aj som taka dost aktivna prerabame dom,mam 4rocneho skolkara a aj prechadzky si davame.....takkoncom mesiaca este vygruncjem byt a snad sapohneme....i ked dr.tvrdi uz 2 tyzdne ze to bude skor no ja mu neako neverim 😉

zivika
11. sep 2011

@nelynka18 a ked to nezaberie, skus opak, len si lahni, ani sa nepohni, ked ho tam nikto nebude hojdat, mozno si povie, ze ide radsej von 😀

nelynka18
autor
11. sep 2011

@zivika myslis 😀 😀 no to by ma nenapadlo 😀 vyskusam vsetko 😉 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre