baby len pre moju zvedavost....babetka pred porodom sa v bruskach skludnia ci nie?moj maly sa akosi ukludnil,uz skoro vobec nekope skor sa len akoby hybe telickom....myslite,ze je pravda co sa hovori,ze ked sa babo skludni je pripravene na porod?ako ste sa citili vy tesne pred porodom?ako sa hybalo vase mimi?dakujem vopred za vase skusenosti a nazor 🙂
@asma ahoj no to mi dr.tiez povedal.....ja som prveho prenasala ale uz si nepamätam ako som citila pohyby...ja len dufam,ze druhy nepojde vyvolavackou chcela by som taky prirodzenejsi porod 🙂 preto ma kde co zaujima ale dakujem 😉 a vy uz cakate druhe? 😕 mam kamaratku co ma medzi detickami tiez taky malinky rozdiel,neakych 13mesiacov....ja by som si na to netrufla....mam aj teraz trochu obavy 🙂 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj ja som citila pohyb skoro kazde dva tri dni aj to len take bublinky xixi ako na zaciatku tak som aj raz letela na pohotovost a tam mi vysvetlili ze uz velmi malo miesta maju a preto sa to deje..