Ako sa dostať z virózy v 38tt tesne pred pôrodom???

denne73
16. jan 2011

Ahojte dievčata. Chcela by som vás poprosiť o vaše rady, tipy, ako liečiť virozu: nachladnutie, škriabanie v krku, kašel v 38tt. cele tehu sme sa držali a teraz toto. Budem vďačná za každy tip. napr. aké čaje môžem piť, či sa smu tie cmulacie pastilky na hrdlo, alebo teraflu. Ďakujem 😉 😉 😉 😉

evickapooh
16. jan 2011

ahoj! theraflu nemozes ,odporucam ti,vit. C- v prirodnej forme [citrusove plody],paralen mozes,septolette tiez strepsils nie!,sirup -prospan ,hedelix.vela caje-radsej ovocne ako cierne-s medom a s citronom. bylinkovy caj z yzopu je tiez velmi dobry.salvia sa neda v tehu.-ak dobre viem.
este odporucala by som ti homeopatika-homeogenne na hrdlo,stodal na kasel, celkovo na chripkove stavy angin heel ci gripp heel.alebo aj oscillococcinum je tiez velmi dobry len drahsy.a odporucam ti echinaceu bud homeopaticku alebo normalnu[kvapky]ale radsej homeopaticku echinacea CH5 -2 x 5 globul.ja by som ti odporucala kupit radsej homoepatika vyuzijes ich ak budes mat male babo lebo homeopatika mozu a babatka. ja som malej davala v chripkovom obdobi ,alebo ak bol niekto chory v rodine 2 globuli echinacii denne a ani neochorela! prajem ti skore uzdravenie! ak by si z toho do porodu nedostala tak odporucam ti kupit rusko na tvar -aby to babatko nedostal od teba.

trinity525
16. jan 2011

presne si dopadla ako ja ☹ ja som ochorela na zaciatku 39 tt pricom mi cele tehotenstvo nic nebolo ... ja som si na hrdlo kupila MUCOPLANT SKOROCEĽOVÝ SIRUP a na nádchu Quixx všetko 100% vhodné počas tehotenstva a dojčenia ... z vlastnej skusenosti homeopatika neodporucam lebo mali u mna nulovy ucinok ...
zajtra mam termin porodu a nadcha sa mi stale drzi ... som citala na nete, ze nadchu u tehotnej vylieci uz len porod 😀

pink_lady
16. jan 2011

a co tak sa poradit s lekarom - gynekologom alebo praktickym aspon telefonicky ..inak na kasel je fajn sirup stodal je to homeopatikum, moze sa aj v tehotenstve...neliecena infekcia je horsia ako liecena aj pre babo, preto radim toho lekara 😉

riamim
16. jan 2011

Mne tiež teraz dosť pomáha Stodal - proti kašľu, veľa cesnaku, šípkový čaj s medom a citrónom. Do nosa len Pinosol, ale to nie je bohviečo. Paralen stačí až keď je teplota nad 37 a dobre sa potom vypotiť.
Bohužiaľ, prechladnutie v tehotenstve je horšie znášané práve kvôli tomu, že si nemôžeme pomôcť bežnými liekmi, ktoré máme odskúšané a zaberajú nám. Pre mňa je najhoršia tá nádcha - bežne počas nej miniem dve balenia Nasivinu, teraz radšej neriskujem.

linduska_
16. nov 2014

Baby prosím vás poraďte: Sestra je 31 t.t., v rodine máme nejakú brušnú virózu, teraz 3x po sebe vracala. Myslíte, že je treba ísť na pohotovosť obyčajnú, alebo rovno na gynekológiu ? Dokonca mi tvrdí, že jej nejako tvrdne brucho po tom čo sa vyvracala... Ďakujem za každú radu

siska765
16. nov 2014

linduska_ Ja som 30 tt , urcite by som sla na pohotovost ,nie je to sranda

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre