Ako s babatkom domov z porodnice????..myslim tym, co mu teraz v marci obliect,,,,,ci perinka, deka, fusak,,,,,,alebo overal, deka a dat do autosedacky??????..dakujem za rady,,,
zalezi od aktualneho pocasia v den odchodu moze byt +15 ale aj -15... tazko povedat,
...pocasie ,,,tak to ano,,,hlavne mi ide o ten fusak,,,,ci autosedacku,,,,,ja by som bola skor za tu staru klasiku,,,,,perinka fusak,,,ci???
@hokejka111 no ak pojdete peso tak ano, ale ak autom tak jednoznacne autosedacka
@hokejka111 no ked by si dala male do perinky, tak ho nenapchas do autosedacky predsa. a fusak sa da zohnat taky speci, do autosedacky. ale co ja viem, najlepsie je body,, dupacky, overal, ciapocka tenka a na to hrubsia zimna. tak do autosedacky a v autosedacke prikryt dekou. a v aute nekurit, nech babo nemusis zbytocne vyzliekat. aspon my tak vozime nasu. ze nekurime a je prikryta dekou. ale ked ideme na dlhsie, tak jej dam dole teplu ciapku a necham iba tu tenku.
ak mate vanicku s bezpecnostnymi pasmi, tak aj perinka + fusak.. ak autosedacku obycajnu tak normalne obliect a do fusaka a autosedacky... inak tam to babo nezaplnes. Ja som malu niesla domov na konci februara , 2 vrstvy oblecenia, zavinovacka, fusak, deka vanicka...ale isli sme rano a riadna zima bola.
@hokejka111 ak idete s babatkom, len porodnica-auto a auto-dom, cize ste vonku len chvilocku, je podla mna fusak zbytocny aj v takomto pocasi...uplne staci overal a vonku zakryt dekou
Mne sa malá narodila v marci bolo pekne slnečno ked sme šli domov,tak na prechodnú vestu nebolo to už na zimnú bundu.....bola v dupačkách,body,flisový overal,čiapočka(teplejšia) a perinka...domov sme šli vo vaničke....
baby riesim prave dilemu ci do autosedacky dat babetko v perinke ci nie.oblecko mam nachystane to mi je jasne co ale ci ho dat do vajicka v perinke ci nie.skusala som to dneska ci sa to tam da dat a upevnit pasmi a nebol problem.ale citala som viac nazorov ze nie tak teraz neviem..:( dakujem za kazdu radu
a ako si ho tam pasmi upevnila v perinke??, ja cakam teraz kazdu chvilu a vychadza mi oblecko tak, ze do vajicka fusak a do neho babatko v overale bez perinky, lebo ved tie pasy sa zapinaju medzi nozickami, ci da sa inak zapnut vajicko??
@lussy83 a preco v perinke? Nie je mozne ho tam predpisovo pripnut v perinke, tu cestu domov zvladne aj bez perinky, prvorada je bezpecnost. Ja som rodila v juni a v perinke bol maly len v porodnici, cez tie tepla sa ani nedalo, daj mu pekne overal, fusak do autosedacky a pohoda 🙂
No, kedze mame taku jarnu zimu, tak myslim, ze aj ten fusak je zbytocny. Tielko, body, dupacky, na to teplejsi overal, ciapka. V autosedacke zakryjes dekou, v aute nekurte, aby ste ho nemuseli vyzliekat a potom zase obliekat.
ako v zahranici by len pozerali, kedze tu perinky nie su (dokonca ani v porodnici) 😀
zalezi dost od pocasia, ale ked nebude -15, tak ti do auta staci overal a deka na to (ked je tensi overal, hrubsia deka a opacne)...ale to uvidis az ked pojdete domov, co a ako....nachystaj vsetko (aj teplu, aj zimnu variantu) na jednu kopu a potom z toho podla pocasia vyberes, co budes potrebovat.. 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@hokejka111 presne tak. overal, na to deka a do autosedacky. v aute deku dole a aj vrchnu ciapku dole. nechat len tenku