Ako prebieha vyvolávaný pôrod?

Včera o 11:51
autor
Včera o 11:51

Objednávajú na deň do nemocnice?

mysiarka
Včera o 12:14
sassy_girl
Včera o 12:15

čo presne máš na mysli? že čo sa deje po tom, čo ti dajú vyvolávaciu tabletku?

maryetta
Včera o 12:37

Ano. Povedali ze kedy mam prist a nastupila som do nemocnice. Prijem. Vysetrenia. A dali vyvolavacku. V ten den som porodila. Do par hodin.

greta2017
Včera o 12:50

Su rozne sposoby vyvolania. Ale ak je to planovane tak ta objednaju, prides a zacnu s vyvolavanim

tamvtme
Včera o 13:07

vyvolava sa rozne a je rozdiel, ci sa uz otvaras aspon trochu alebo absolutne stale nic....a ano, objednaju ta na konkretny teminy, kedy prides, hospitalizuju ta a zacnu podla planu

kiki68
Včera o 13:56

Zalezi ako vyvolaju, ale prides na termin, veci zbalene, spravia ctg, sono, odbery a cakas na izbu. Potom pridu vyvolavat porod, vysvetlia ako. A dalej je to uz o stasti ako to pojde

kubkovan
Včera o 18:52

Tak to máš naozaj rôzne. Mňa chceli najskôr objednávať na ďalšej poradni a nakoniec na poradni v nemocnici my rovno povedali, že zostanem a pôjde sa na to. Tiež záleží, či si pred termínom a chcú kvôli niečomu radšej vyvolať alebo prenášaš.... A ako prebieha? Tak klasické vyšetrenia ako na poradni, potom oxitocín infúzku na pôrodnej sále + monitorovali bábo, to moc nezabralo tak dali gél od spodu na noc, to už začalo zaberať viac a ráno ešte pol tabletky zo spodu. Tak aspoň bolo u mňa, niektorej môže zabrať skôr, alebo nemusí zabrať ani to.

miskamisiq
Včera o 19:21

Ja som mala príjem v pondelok ale vyvovalavali v stredu. Pôrod vyvolaný po ukončenom 37tom týždni. Ráno ma vyšetrili primár, urobili klystir a dali mi oxitocyn. Od rána to trvalo do podvečerných hodín.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre