Ahojte, chcela by som sa spytat ako prebieha hospitalizacia pri prenasani. Zajtra zacina 41 tyzden a maju ma hospitalizovat. Ako dlho zvycajne prebiehaju vysetrenia? Niekde vraj davaju vyvolavacku uz v den hospitu niekde monitoruju aj par dni. Nemate niekto skusenosti s Novou nemocnicou v Ke. Dakujem velmi pekne.
@jvasenka a to ako chodila ? :D
@jablko151 ja som rodila pred rokom v novej a 6 dni po termíne.. Keďže som mala casto zvysene ozvy tak som tam ostala ma rizikovom a ma monitorovali a nevyvolavali hneď, cakali sme tych par dni ci nepride maly sam 😊 neprisiel 😁 takze sme sa z doktormi zhodli, ze ideme vyvolavat, aj kvôli ozvam a nakoniec som musela ist aj na akútny cisarsky.. Porod sa rozbiehal aj ked pomaly aaale tie ozvy boli stale horšie a horšie počas kontrakcii takze preto akútny
@emiliamilka no normalne, 1x prisla pozera sitie to bolo ok.. A 2x co prisla tak som kojila a ze aha kojite akurat som sa jej stihla nieco opytat a uz jej nebolo🙂 bola som tam 4 dni (bohuvdaka) takze viac nestihla ale dostalo sa mi do usi pocas pobytu tam ze uz som porodila tak ako to ze dr este nema obalku🙂
Len 4 dni po sekcii?
Co to ma spolocne s mojou otazkou? 🤔
@smejko25 uprimne nejake dakovne sme jej chceli dat ale to ze na nu cakala a si ju tak "vypytala" ma dost zarazilo... Pricom v ten den mala sluzbu a prisla rovno na porod asi 3x tam bola aj pocas kontrakcii ale to iba ma pozrela a sla prec... Zaplateny porod by som si trosku inak predstavovala.. Hlavne to vyvolanie pred terminom ma zarazilo (este som o tom nebola ani upovedomena).. Co uz..
@jablko151 aj ja som mala byť prepustená 4 den po sekcii ale bola som dlhšie lebo malý dostal miernu žltačku .. myslím že po sekcii sa ani dlhšie nebýva... To už ako to žena zvláda je na nej..ja som bola na tom tak že ma kľudne mohli pustiť už za 2 dni...
@emiliamilka ale v novej nemocnici ci inde?
@jablko151 v novej nemocnici som aj ja rodila. 28.2.2019 termin, 3.3.2019 prijem, usg, a kontrola. Vopred dohodnuty porodnik zhodnotil ze mi moze pichnut vyvolavacku, ale moze to trvat aj tri dni a budem sa trapit a neodporuca to. Placenta uz nepracovala ako mala a krcok som mala ako v 5 mesiaci. Malej sa nechcelo nejak von 🤣 pichli mi oxytocin, aby sa mala trosku pripravila na to, ze pojde vonku a aby ju len tak sokovo nevybrali. Ani to nezaberalo. 13.00 na salu v uplnej pohode, 13.30 sme uz boli traja. Vsetko v pohode, nedela, klidek, este sa popri cisaraku bavili kto mal co na obed 🤣🤣 pis IP ak nieco potrebujes.
@tanicka124 vdaka pisala som ip
@jablko151 inde.. ono je to tie 4 dni taký štandard .. pri klasickom pôrode sú to myslím 3 dni
Co viem tak najmenej 4 byvaju ale asi aj zavisi ako je na tom dieta a matka, a aky plny stav maju
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jablko151 ked je to pri prenasani super.. Ja som mala termin 30.10 a vyvolacku som dostala 26.10 (pani dr si ma chcela odrodit a potom kazdy druhy den chodila ci nemam obalku pre nu) ;)