Mám za sebou šitie krčka a za 6 týždňov rodím ale netuším ako pôrod po šití prebieha má niekto skúsenosť prosím ako to prebieha kedy sa vyťahujú stehy a celkovo či je pôrod rýchlejší pri predčasnom otváraní a ako sa správa bábätko moje sa stále hýbe hlavne v noci a mám bolesti kosti zospodu . Rodila prosím niektorá ktorá mala serkláž že ako to prebiehalo aj čo sa bolesti a trvania týka ? Ďakujem
Mne steh vybrali v 36tt na rizikovej ambulancii. Rodila som vyvolavackou v 42tt.
@3lenka13 mne povedali že ak vydržím steh vyberajú v ukončenom 35tt. 🙂
@3lenka13 aspin porodíš. Mne v 20tt povedali že potratím…. Už som v 33+1.
Odporúčam si vypočuť
https://podcasts.apple.com/sk/podcast/gyncast/i...
🙂
Keď to príde tak to proste príde. Ja som od 27tt ležala s 0.7cm krčkom otvorena na 4cm. S kontrakciami…. A vieš čo sa stalo ? V 35+3 si idem na wc a bum praskla voda 🙂
@timea301196 mne začal 34 a vraj mám málo plodovej vody že je to hraničné už a som chudokrvná a hrozne malo železa mám aj keď jem tabletky . Tak kontroly mám už nie každé 2 týždne ale každý týždeň uz nevládzem chodiť po lekároch .
@timea301196 mňa toto desí že to proste začne hoci kedy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Steh mi gynekológ prestrihol na bežnej poradni v 38 tt...upozornil ma, že otvaranie krcka sa môže rozbehnúť ....O 2 týždne na ďalšej poradni sa stav krčka nezmenil a rodila som v 40tt....