Ako prebehol váš tretí pôrod?

tunylyk
4. jan 2012

maminky troch a viacerych deticiek,zaujimalo by ma,ake to bolo do tretice,hlavne co sa tyka terminu,dlzky porodu,dakujem za odpovede 😉

zuzkap2
4. jan 2012

moj treti porod bol rychli 😀 nato, ze mi od 20tt hrozil predcasny porod,tak sme to dotialhi pekne do terminu. Termin som mala 8.11,porod zacal v den terminu o 23:55 bolestami kazdych 10 minut, potom klasika sprcha atd.. este doma o 01:50 mi odtiekla voda a utekali sme do nemocky,kedze odtokom vody uz boli kontrakcie v 2-minutovych intervaloch. Prichod na salu o 02:25 a malicka bola na svete 9.11 o 02:35. Moj treti porod hodnotim ako najkrajsi a najrychlejsi 😉

dzudka
4. jan 2012

Aj mna sa to tyka a zaujima ma to velmi dufam ze to bude krasne a rychle, uz sa neviem dockat drobceka 🙂

kkatrina
4. jan 2012

ahoj aj môj tretí pôrod bol ultra rýchli 😀 prvé dva som mala predtermínové do 37. tt, a teraz sme to potiahli do 39. tt. O 21:50 hod mi doma praskla plodová voda, utekali sme do pôrodnice, tam mi asi o 23:00 začali kontrakcie a 23:25 bola malá na svete. Ja mám pocit že som mala hneď tlaky 😀

traktor
4. jan 2012

treti bol najlahsi a velmi rychli a v termine 😉

ajca123
4. jan 2012

No super porody 🙂
Ja som mala termín teraz 2.1.2012 a stále nič :( ,ale čakáme to každým dnom 🙂
A ked neporodim do nedele mám nástup ráno do nemocnice a idu mi vyvolávať pôrod.

martaa4s
4. jan 2012

môj tretí pôrod bol 2 dni po termíne, ale za to veľmi rýchli... od 13.55 do 15.10 🙂 😀

torticka40
4. jan 2012

Aj ja som mala treti porod velmi rychli 🙂 ...prva kontrakcia zacala o 23.45hod a uz neskoncila 🙂 maleho som porodila o 00.45hod...takze komplet aj s cestou do nemocnice to trvalo 1hodinku paraaaada...a porod bol presne na termin,na moje narodeniny 😎

daniela232
4. jan 2012

Ja tiež treti najľahší a najrýchlejší.O 10.00 začali bolesti a o 11.05 malá bola na svete.A to mi o 10.30 povedal dr. že on to vidí tak na poobedie...

mrka2
4. jan 2012

ja mam sesternicu,ktora skoro nestihla dojst do porodnice,take to bolo rychle... len sup rychlo v nemocnici lahla a do 8 min bol maly na svete 😀 vacsinou kazdy hovori,ze treti je rychlovka... 🙂
baby a rychlY porod.... :-/ sa to neda citat...

madalena188
5. jan 2012

veruuu rýchlYYYYYYYYYYY nie rýchľi 🙂 alehlavne ze boli rýchle

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre