Neviem akú veľkú podprsenku na kojenie kúpiť do výbavy, keď pôjdem do pôrodnice. Tak si chcem urobiť prehľad, aké máte vy s tým skúsenosti. Ďakujem
Aj ja som si kúpila len taku ako som nosila pred tým. Najlepšie je, ked si ju môžeš vyskúšať v obchode.
Tak to ste ma celkom potešili, lebo ja si neviem predstaviť, že by sa mi prsia zväčšili ešte viac ako mám teraz.
@yuriko Ja som kupovala mesiac pred pôrodom a z pôvodných 85C, som prešla na 85D 😀 A zatiaľ to ostáva takto, už mám podprsenky 4, a niekedy ma už unavuje mať ju stále na sebe, ale keď nemám (aj s vložkami do podprsenky) tak všetky tričká mokré 😀. No nič, keďže chcem kojiť čo najdlhšie, tak to budem musieť ešte minimále rok vydržať 🙂 Čo ma však prekvapilo, teraz po pol roku sa mi začali robiť na spodku pŕs neskutočné strie, čo sa mi nespravili ani na bruchu ani nikde, tak teraz mám hrozné prsia ☹ (asi z toho ako sa nalievajú mliekom), tak ak môžem odporučiť, vyhliadni si pre istotu aj kvalitný krém na poprsie, a keby niečo, vieš kde ho máš utekať kúpiť 😀
ja mam normalne velkost 80B a kupovala som 85C. kupovala som asi mesiac pred porodom / obvod som nechala povodny ako sedel ale kosicky som brala take, ze som mala v nich este rezervu. z mojej skusenosti prve tyzdne a dni po porode je treba vacsie kosicky, potom sa stabilizuje tvorba mlieka a prsia sa tak nenalievaju, tak treba kupit dalsiu s mensimi rozmermi. pri prvom synovi som to neodhadla a manzel musel bezat na treti den po porode do obchodu menit podprsenku za vacsiu. mozno sa opytaj v obchode, dokedy sa da pripadne vymenit, ak by sa ti stalo nieco podobne.
ja u dvojcatoveho tehotenstvi...jsem sla ze ctyrek na osmicky 🤐
Mne sa zvacsili o 2 cisla pri oboch porodoch 😀
@yuriko mne sa prsia po porode zvacsili uplne sialene. Nastastie im to dlho nevydrzalo. Standardne nosim velkost 75D, v tehu som nosila 75DD a po porode mi aj 75DD bolo malo 😒 Ale do dvoch tyzdnov po porode sa to nastastie vratilo na 75DD.
@yuriko pred tehu som mala 75B, v prvom trimestri som musela zmeniť "garderóbu" a mala som 80C a po pôrode žiadna zmena.... takže som išla len o 1 veľkosť obvodu i košíku, nič tragické 🙂
Preto sa pýtam, lebo ja som ešte zďaleka neporodila (som v 24tt) a už sa mi prsia zväčšili zo 75C na 80E. Dokonca mi predtým niektoré podprdy boli dobré aj vo veľkosti 75B, tak si predstavte, že teraz mám E. Ide ma z toho poraziť. Aj strie sa mi urobili ☹
@yuriko - 75 D na 75 F, katastrofa uplna... a strie sa mi pri prvej malej urobili tiez, lebo som hlupa nenosila poctivo podprsenku v tehu 😖
pred tehu som mala 80D a teraz a to som este stale tehu mam 85F co je uz dufam ze konecna,, lebo ak sa mi po porode este viac zvacsia tak podprsenku uz asi vobec nezozeniem....vzdy ked som v obchode sa len rozculim ze na zeny s vacsim poprsim nikto nemysli....a je velmi malo obchodov kde sa daju vacsie cisla naozaj kupit a hlavne kde vam dobre poradia....
@yuriko ja som mala nulky teda nosila som A po porode som nosila D, teraz mam zase A ☹ prsia mi tak popraskali ze dovidenia, nikde nemam strie len tam, podprsenku som stale nosila aj v tehu, masirovala, kremikovala cele tehu pocas kojenia a nic, jednoducho naraz narastli a popraskali...
....veru stastne to zeny kt. maju mensie prsia....nehrozia problemy s chrbticou , vyber spodneho pradla na mraky a aj bezneho oblecenia....pre zeny s vacsim poprsim je vyber hrozne biedny, zvlast pre mladsie zeny a o obleceni ani nevravim..........ked musi nechat clovek vsetko upravovat....
to veru áno, aj v tričkách čo som predtým nosila mám tak natrieskané ramená a prsia, že to ani nosiť nemôžem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne sa nezväčšili vôbec, stále nosím tie isté aj keď kojím 🙂