Chcem vediet ako je to po porode vo zvolenskej porodnici. je mozne si babatko pocas dvoch hodin kedy som este na porodnej sale nechat pri sebe este neutrete a s neodstrihnutym pupocnikom? len zakrite dekou. proste aby mi ho nevzali hned po porode resp. ze ukazu mi ho na chvilku mozno na par minut polozia a potom zoberu prec. da sa to vybavit? viem ze v stiavnici to robia takze na toto ma nemusite upozornit. ja chcem vediet ci je to mozne konkretne vo zvolenskej porodnici. dakujem 🙂
Ja som rodila vo zvolenskej pôrodnici pred štyrmi rokmi, dieťatko išlo na bruško hneď po narodení, holé, neumyté. asi po piatich minútach ju zobrali umyť a obliecť. Potom ju doniesli a mala som ju pri sebe asi hodinku. Rodila som o štvrť na sedem a o deviatej som ju už mala pri sebe na izbe. Ale istejšie je sa priamo v pôrodnici popýtať, určite ti dieťa nechajú aj dlhšie, ak o to požiadaš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nasla som toto,ak ti to pomoze: http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...[cmd]=INFO&cHash=6f87f475 chod dole az na novorodenecke oddelenie.podla toho,co tam pisu, davaju dieta na brucho, prilozia na prve kojene a asi po 5 minutach beru ☹ ale maju titul babyfriendly hospital, takze je to mozno na dohode s lekarkou ktora bude pri porode. Ak mas dostatocne silnu povahu, tak si to proste vydup, ze ho chces mat pri sebe cely cas a hotovo