Ako je to s bábätkom po pôrode v pôrodnici vo Zvolene?

zuksa
22. máj 2013

Chcem vediet ako je to po porode vo zvolenskej porodnici. je mozne si babatko pocas dvoch hodin kedy som este na porodnej sale nechat pri sebe este neutrete a s neodstrihnutym pupocnikom? len zakrite dekou. proste aby mi ho nevzali hned po porode resp. ze ukazu mi ho na chvilku mozno na par minut polozia a potom zoberu prec. da sa to vybavit? viem ze v stiavnici to robia takze na toto ma nemusite upozornit. ja chcem vediet ci je to mozne konkretne vo zvolenskej porodnici. dakujem 🙂

demonique
22. máj 2013

Nasla som toto,ak ti to pomoze: http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...[cmd]=INFO&cHash=6f87f475 chod dole az na novorodenecke oddelenie.podla toho,co tam pisu, davaju dieta na brucho, prilozia na prve kojene a asi po 5 minutach beru ☹ ale maju titul babyfriendly hospital, takze je to mozno na dohode s lekarkou ktora bude pri porode. Ak mas dostatocne silnu povahu, tak si to proste vydup, ze ho chces mat pri sebe cely cas a hotovo

miskap
22. máj 2013

Ja som rodila vo zvolenskej pôrodnici pred štyrmi rokmi, dieťatko išlo na bruško hneď po narodení, holé, neumyté. asi po piatich minútach ju zobrali umyť a obliecť. Potom ju doniesli a mala som ju pri sebe asi hodinku. Rodila som o štvrť na sedem a o deviatej som ju už mala pri sebe na izbe. Ale istejšie je sa priamo v pôrodnici popýtať, určite ti dieťa nechajú aj dlhšie, ak o to požiadaš.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre