Ako je to pri spinálke?

13092013
10. júl 2017

Ahojte chcela by som sa spitať ako to je pri spinalke ....môze byt priatel primne počas porodu po spinalke somnou tak ako aj pri prirodzenom porode alebo nie Dakujem

zuzik307
10. júl 2017

@13092013 to zavisi od konkretnej nemocnice, ci pustia partnera k sekcii, alebo nie...treba si zistit 🙂

ada309
10. júl 2017

@13092013 pokial budes rodit sekciou,tak vacsinou nie... ale zalezi na zvyklostiach porodnice...

peppita
10. júl 2017

@13092013 myslim, ze to zalezi od nemocnice, moj nemohol byt, malu videl skorej ako ja, hned ako ju obliekli, potom sme boli spolu asi 5minut a nakoniec ma previezli na JISku´-Kramare

pininka
10. júl 2017

Vo vacsine nemocnic nemoze byt pri tebe. Ja som mala spinal dvakrat ale muz nemohol byt pri mne. Navyse viem ze aj tam kde sa to da,ked nahodou nastane nieco neocakavane tak muz ide hned prec.

kviettky
10. júl 2017

Tak to urcite nemoze byt pri tebe😲

siska53
10. júl 2017

@13092013 pri cisaraku nie..jedine tak,ze mu po porode daju dietatko na ruky,pofoti si ho.. To ano...Ako tie jatky asi by nemal chut vidiet... Ved aj ja som tam mala vzdy taku plentu,aby som nevidela...aj tak co by z toho mal? Ty len lezis a cakas...a on tiez...nema ti ako nehak pomahat...to nie je prirodzeny porod,kde sa zide povzbudenie,pohladenie... Mam za sebou dva cisarske,ako naozaj neviem,na co by tam.pri mne bol...

13092013
autor
28. aug 2017

Ešte by som chcela vediet ze ako sa picha spinalka je to do zili alebo ako ....dufam ze sa to nepicha ako pri epiduralke do chrbata dakujem

svetlana35
28. aug 2017

@13092013 jasne ze do chrbta. Ved ta idu umrtvit od pasa dole

13092013
autor
28. aug 2017

A nie je to nebezpecne ....ci je to to iste riziko ako aj pri epiduralke

luxus10
28. aug 2017

je to nebezpecne, je to do miechoveho kanala, absolutne nevhodne pre ludi s vysunutymi platnickami, alebo skoliozou od pasa dole....

mozu pichnut dobre, ale aj dobre so zlymi nasledkami...

pininka
28. aug 2017

@13092013 do chrbta jasne, mna teraz velmi zle na 4 krat napichaval, bolo to najhorsie z porodu, nakoniec ma dali lahnut na bok a na prvy sup ma napichol. Toto som predtym nezazila. Ale inak zlaty anesteziolog.

kchan
28. aug 2017

@13092013 pri mne nemohol byt, maleho videl hned, pri prekladani ma na izbovu postel za nim prisiel sanitar ci mu moze so mnou pomoct, hadajte na ktoru stranu ho poslal ma chytit... videl vsetky jatky co boli podomnou.. som rada, ze sa mu nezmenil pohlad na mna, lebo ja by som taketo nieco asi nedala 🤔

janinka84
28. aug 2017

Picha sa do chrbta, ale najskor ti daju nieco na znecitlivenie, to je ako bezna injekcia. A potom spinalnu anestezu. Rizika su ako pri vsetkom, u mna vsetko ok. treba potom vela pit, aj colu, aby sa ti vyrovnaval tlak a hlavne nedvihat par hodin hlavu. Pre mna bol spinal ovela lepsi ako celkova anesteza.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre