Ahojte. Ako dopomôcť vyvolať porod? Okrem milovania. Pijem čaje malinnik alchemilka, miešam si to do pollitroveho pohara 1x denne, tonic som skúšala, ale ten mi nechutí.. horúcu vaňu mavam každý deň, beham za detmi, čiže pohybu mam dosť, teraz este mavame aj disko party, takže zapájam aj tanec a panvu.
Skusala som vsetko, co ty a nic. Potom som citala, ze vraj pomahaju aj susene datle. Tak som si v piatok kupila a napchavala som sa nimi cely vikend. V pondelok rano mi odisla zatka, popoludni som uz citila slabe kontrakcie a v utorok nadranom som porodila. Ale ci to bolo tymi datlami alebo jednoducho uz bol cas, neviem... kazdopadne, drzim palce. Je to o drzku byt pred porodom v tomto teple.
Nič. Ver mi. Keď dieťa nechce ísť, nevyvolá ho nič. Ja som skúšala všetko, fakt všetko, 🤣
@diewcatqoo ja datle "zeriem" uz asi 2tyzdne a u mna nic 😅 sice ma ta mala potvora este chvilu cas ale ja uz nevladzem, tento vikend sa uplne opustam 😅😅😅
@evcagabi verim ti, ja som rodila pred necelymi 2 tyzdnami a tie posledne dni som uz plakala, ze uz nechcem zit v tom teple 😁
Ja som bola jeden den u dr. 2 dni po termine a ze to na porod nevyzera este ani zdaleka. Na druhy den, som povedala muzovi, ze ja dnes porodim aj keby neviem co. Vyslapala som cez 300 schodov, dole som hopkala po nich a o par hodin kontrakcie. Mala sa vecer narodila. Ale ci to preto alebo bok jej cas..
@diewcatqoo tak to ti gratulujem 😊😊 mne ani nevadi teplo ale to aka som ostala nomotorna zo dna na den , do piatku som lietala ako strela a teraz uz 2hy den skapinam na gauci 😅😅😅😅
@kimina21 a to si pila pred terminom ci az po ?
Veru od terminu som skusala vselico z overenych rad, ale pravdou zostava, ze mozes robit hocico, no ak este nenastal cas, nepomoze nic 😁
Ja som pocula o takom ze ked uz dieta je dlho proste nejak po termine moze zacat chudnut a proste neviem akoze co je na tom tak nebezpecne ked vacsina babatiek je dost tucnych ci za tym vidia ze je menej zivotaschopne a je mozne ze skolabuje alebo co ale proste mozu preto spravit cisarsky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nijako. Príde to vtedy, keď to má. Alebo potom lekárske vyvolanie. Prečo ho chceš vyvolať ty sama?