Ako dlho vám trvali šestonedelie?

24. júl 2020

Cawes baby, chcem sa opýtať ako dlho vám trvalo 6nedelie veľa báb ze oni mali len týždeň dva ja mam 5 týždeň a nevidím vôbec ústupenie ze by bolo nejak slabšie stalo sa nejakej ze mala krvácanie ešte aj po 6nedeli?

veronikaszabova
24. júl 2020

Pri prvom - prirodzeny porod - cca 5 tyzdnov
Pri druhom - cisarsky - tyzden

lauriema
24. júl 2020

Ahoj ja som mala tabuľkové 6nedelie. Ale bolo to strašne tlak som mala zvýšený depresiu no som rada ze je to ta mnou bez Boha by som to nedala

noemi155
24. júl 2020

Mne tiež po prirodzenom pôrode to trvalo skoro 6 týždňov
Ale mala som to slabunke našťastie 🙏

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majah212
24. júl 2020

Ak stale silno krvacas, az take "kusy" treba zajst k doktorkr. Ja som po porde krvacala tyzden a potom som opat zacala silno, az take kusy isli a isla som k doktorke ktora mi pichla injekciu na zastavenie krvacania, nepomohlo, isla som na pohotovost, tam ma pozreli a opat pichli injekciu na zastavenie -potom to preslo. Po druhom porode som krvacals tyzden a potom uz nie.

radkaradix
24. júl 2020

Ja veru tych 6-7 tyzdnov.

simuskaaa123
24. júl 2020

No ja som krvacala asi. 3 týždne.. Výkyvy a zmeny nálad presne 6 týždňov po pôrode zmizli.. Hneď ako skončilo som sa začala chovať normálne, dovtedy sobmnou nebola reč.. A co sa týka stavu, tak 2 týždne som. Ležala jak mŕtva a vlastne až keď som začala chodiť kocikovat som sa dala. Dokopy

vikybotka
24. júl 2020

Ja som mala 4 týždenne potom týždeň kľud a na 6 už prišla MS

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre