Prosím Vas ako dlho trva krvacanie po pôrode?Akej konzistencie su vlastne tie očistky?Pri dvoch pôrodoch to bolo ine ako teraz pri treťom.Tak neviem či mam znova vyhladat lekarov alebo je to uplne normalne že 11den stale krvacam?😯
Farba lochií je individuálna, závisí na hojení maternice, ak nie je krvi veľa (viac ako pri bežnej menštruácii) stačí počkať, stav sa upraví.
Ja som krvacala veľa možno týždeň, ale potom ešte 4 týždne ako pri menstruacii normálnej ..a jeden spinenia.. moje sestonedelie bolo presné..😊
Ja som krvácala 7 týždňov,raz slabšie potom silnejšie a posledný týždeň na pár dní toľko krvi akokeby prasa rezali a obrovské kusy zo mňa šli,do 3 dni to prešlo.
Ja 5 tyzdnov. 11 dni je nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@silvuska47 uplne normalne ja som tak krvacala 3tyzdne dalsie 4spinila / plne kojim na poziadanie a hned ako som prestala spinit menstruacia.. ta odisla a telo po tyzdni zblblo a znovu menstruacia.. telo je po porode rozhadzane neboj