Ako dlho ste prenášali miminko?

majkabr
27. dec 2013

Ahojte babenky ako dlho Vás nechali prenášať miminko??? ja už prenášam tretí deň a mám dosť .... A ako ste potom rodili

luba28
27. dec 2013

@majkabr skus si dat s manzelom kvalitny sexik a mozno sa to rozbehne,.... 🙂

vierka82
27. dec 2013

Tretieho 11 dni 🙂

rebeka7501
27. dec 2013

14 dní, po tabletke prorodzený pôrod

michaelamilan
27. dec 2013

takmer 3 týždne, prirodzený pôrod

sabina1975
27. dec 2013

Prveho 14 dni druheho 5 dni a teraz 7 dni a mi povedali ze viacej nenechavaju porod sa rozbehol sam spontanne bolesti som mala od 7.00 hod a mala sa narodila 13.10 hod

adelaida821
27. dec 2013

prvé dieta som prenášala 11 dni, potom mi dali vyvolávačku, hruza nechcel ist von, trvalo to dlho, pri druhom som sa bála či bude to isté, ale poradila mi moja dula aby som si masirovala bradavky a ozaj to pomohlo, pri masirovani som citila kontrakcie a rozbehlo sa to, na druhý den som rodila a dost rýchlo, určite treba skusit. Držim palce.

majkabr
autor
27. dec 2013

@luba28 to skušam každý deň a nič 🙂

hemetre
27. dec 2013

Prvého som prenášala 10 dni, a druhý sa vypýtal presne na termín 🙂

iwka2
27. dec 2013

Juuuuj 15dni 🙂 vobec sa jej nechcelo vonku. Uz som myslela ze si v brusku postavy domcek a tam bude bacovat 😀

aadulik2110
27. dec 2013

@majkabr ahoj, ja som prenášala 10 dní - nakoniec aj tak som rodila s vyvolávačkou, mala som "prirodzený" pôrod, ale bola som neskutočných 9 hodín na sále.... ale stálo to za to 🙂 a nedávno sa narodili dve miminká v rodine a prvé bolo prenášané 5 dní a rodila cisárskym a druhé mimi bolo prenášané 11 dní a tiež narodené cisárskym... držím palce a nech sa to čím skôr narodí 🙂 a budete zdravučkí

martinkatinka
27. dec 2013

4 dni, potom vyvolávačka... synček bol veľký, takže preto sa rozhodli, môj doktor nenecháva dlho po termíne, max. 7 dní a potom posiela do nemocky.

jujlucka
27. dec 2013

Prenasala som tyzden, ale bolo to ako vecnost...skusala som vsetko mozne, nic nepomohlo...clovek kazdu minutu caka, ze saa to zacne....Nezavidim ti teda....nemysli na to, ono to pride ked to budes najmenej cakat...mne praskla voda v noci....

katrinka8
27. dec 2013

Prvu dcerku som prenasala 10 dni a druheho synceka 3 dni - oba porody sa rozbehli same bez vyvolavacky 😉

cottoncandy
27. dec 2013

7 dní, potom nástup do nemocnice a vyvolávanie pôrodu, bol megarýchly, o 13,45 prvé bolesti a o 16,15 bola malá na svete 🙂

sandrika1986
28. dec 2013

Prvú dcérku som prenášala 8 dní po termíne, nakoniec mi spravili Hamiltona, s tým že ak sa mi to do druhého rána nerozbehne, tak už pôjdem ležať do pôrodnice. Hamilton zabral veľmi dobre, v noci som prišla do pôrodnice a po veľmi rýchlom pôrode bola dcérka na svete. Pri druhej dcérke som prenášala 6 dní, po prijatí na príjem do pôrodnice som porodila do 35 min. Tiež zaúčinkoval Hamilton. Obe deti sa narodili v noci a mala som šťastie na veľmi rýchle pôrody 🙂

jamabe
28. dec 2013

10 dní, nástup do nemocnice na vyvolávanie, nezabralo, tak akútna sekcia...

andreaa1981
28. dec 2013

9 dni uz som bola na rizikovom a rozbehlo sa to same

lucinka144
28. dec 2013

prenasala som 11 dni. nasup do nemocnice..a kedze ma premerali a maly bol velmi velky a nepresiel by... porod ani nevyvolavali ale som sla na cisara... nemala som ani kontrakcie ani som sa neotvarala..maly bol velmi vysoko. 🙂 ale som rada ze sme obaja zdravi..to je hlavne. drzim palceky, tie posledne dni su narocne....

andelok
28. dec 2013

@majkabr Ja 3 dni a porod zacal spontanne, ale nakoniec skoncil sekciou, lebo mala nezostupovala dole do porodnych ciest.

ewka3112
2. jan 2014

Ahojte potrebujem poradit lebo uz tyzden lezim v nemocnici kvoli vysokemu tlaku a velmi opuchnutym noham a uz som zufala .Moj gyn. mi povedal 1 termin 25.12, , 2 termin 1.1.2014 teraz a podla prietokou mi vysiel na 7.1 neviem do kedy ma mozu nechat len tak cakat a kolko uz prenasam.co mam vlastne robit.dakujem vam pekne za odpovede.

zuzi0911
2. jan 2014

Prvu ak ratam aj den terminu tak 9 dni druhu 8 ...obe vyvolavane a prirodzene porodene

zuzi0911
2. jan 2014

@ewka3112 niektory cakaju este dva tyzdne po termine...u nas vyvolavaju cca na 4 den po termine...pokial su prietoky ok a tlak ako tak stabilizovany neboj sa...vedia co robia...drzim palce

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poplas
2. jan 2014

Odporucam neprenasat velmi dlho. My sme rodili na vianoce a den sme prenasali.... zakalena plodova voda, i ked podla pristrojov mala byt velmi dobra (prietoky, pasy, monitor), ale ci je cista pristroje nezistia, to sa vraj neda, len odber plodovej vody....ak by sme rodili len co i len o den neskor bolo by mozno neskoro, este, ze sa mala pytala na svet von sama. Zrejme uz ked sa detom v brusku nepaci napr. zla plodova voda, pytaju sa same von.... Ale ak si len pomyslime, ze sme mali podla nasho gynekologa prist do nemocnice az o tyzden neskor a rovno s kufrom...je nam z toho az zle. Tato zla plodova voda zapricinila, ze pri jej napiti bolo malej zle 3 dni, 2 dni vobec nesala, mala odpor, este ze z tukovych zasob vydrzala 48 hod... co uz bolo asi maximum... Gynekologa isto menime, nemame uz v nom doveru, v pristroje tiez.... nase male liecili ATB 4 dni po porode bo dostala bacila.... pri tom ho nemala mat bo v 37 tyzdni mala negativne testy.... ale ako nam teraz povedali, tie to testy su len na 65 per cent a i ked nas vysledok bol negativny my sme boli zrejme v tych 35 per centach u koho to nevyjde a o male sme bojovali. Hlavne ze doktori sa drzia toho, ze ked je vysledok negativny bacile neriesia, nerobia ani kontrolne vyter pred porodom...ze je to ako ze v poriadku a podcenuju to... az ked je pomaly neskoro z nich vyjde ze to nie je vobec ziadna istota....Ako nam vysvetlil znamy primar... az neskoro... ze Ani ATB ci Penicilin pri porode nezarucuje vobec nic... ak pomoze, aj to je stastie. Nakoniec sme to cele zvladli a je to v poriadku, teda dufam. Ale uz by som nikdy porod nepodcenoval, ze dako bude... a hlbkovo pred porodom vsetko kontroloval, urcite pri prenasani odber plodovej vody, alebo rovno vyvolat porod, kym je plodova voda isto cista, pred porodom isto preventivne nasadit penicilin abo ATB, kontrolny vyter atd. a hned si vybavil dakeho primara co si da zvlast zalezat... nie len tak na nahodu ist rodit do nemocnice.

ewka3112
2. jan 2014

@fidka79 mala som aj bielkovinu,ano brali mi 24h moc,krv, aj pasy mi robia rano,vecer...len po ktorom stych troch terminou mozu cakat este aj dva tyzdne ked terat od 1.1 do toho 7.1 som uz v 42tt tak po tom 7.1 uz musia dat vyvolavacku,ved asi nemozem nosit viac ako 42t nie?

mimake
2. jan 2014

@majkabr termin som mala 25.1 a rodila som spontanne 8.2 . a to mi este povedali ze co riesim ze ultrazvuk ukazuje este len 37 tyzden. cele to mali popletene lebo som mala tri terminy v rozmedzi jedneho mesiaca, kedze som mala stale problemy s menstruaciou ktoru som niekedy mala aj mesiac vkuse a inokedy aj pol roka nic..... plodova voda bola ako bahno, okamzite to vsetci zacali riesit, placenta total prezreta ale nakoniec mam zdravu takmer 11 mesacnu dcerku 😉 ale pozor si treba urcite davat. Doktor ktory sa o mna staral dostal chripku takze ma nikto neriesil a hlavne kazdy si myslel ze sa do toho prd rozumiem kedze som prvorodicka a podla PM som mala rodit az 21.2. to ze som vedela presny termin pocatia nikto nebral do uvahy

jogina1
29. apr 2014

ako ste zvladli takto prenasat, ja zacinam byt z toho uz riadne na nervy, zajtra bude 4 den po termine, v noci sa mi neskutocne vrti, brucho mam uz take tazke, uz si myslim ze to aj prichadza ale rano sa zobudim a nic v klude si spinkame aj s malym v brusku, skusam uz vsetko mozne na vyvolanie ale nie a nie to prist,....☹

danuska1908
5. aug 2015

Ja dnes prenasam 4den,a ked neporodim do utorka idem do nemocnice na prijem,to cakanie je nekonecne

lua278
7. aug 2015

ja mám dnes termín pôrodu, a vôbec nič sa nedeje, žiadne zvláštne pocity, ani iný výtok, už som z toho nervózna. Vyskúšala som už asi všetko na urýchlenie pôrodu, od umývania okien až po sexík 🙂 Čo môžem ešte urobiť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre