Ahojte dievčatá
Ako dlho a intenzívne ste krvácali po pôrode? Mali ste tiež take kŕče v podbrušku? Ja som druhorodicka ale pri prvej to nebolo take intenzívne diky
Ja som rodila dnes poobede a stále dosť krvácať aj vy ste to tak mali?
Este mám aj kŕče v podbrušku ako pri silnom mentzese zevraj je to ok ale pri prvej som to nemala teda takéto
Ja som vravela sestre a ona ,že to je dobre ale tak ja len sa pýtam či ste aj vy mali take skúsenosti.
Ja som po druhom a hlavne po treťom dosť silno a dlho krvácala, ale bolo to všetko v rámci normy. Radšej nech odíde všetko ako má.
Ja som po prvom pôrode krvácala vkuse 4 mesiace!!! Týždeň pokoj a hneď nato ms. Pri druhom pôrode celé šestonedelie a po týždni zasa ms. Pritom. Som obe deti kojila vyše 2 roky. Hold niekto má smolu 😥
NN
ahojte
mám otázku na toto sestonedelie som 7tyzden po pôrode, už pomaly 8tyzden a stále sa cistim ,mám hnedý výtok, pred tyzdnom som podľa mňa mala aj MS keďže z hnedého som mala normálnu krv jasnocervenu ,trvalo to 5 dní... a zase hnedý výtok...
bojím sa kyretaze, že budem musieť ísť na čistenie 😟 ... nekojim, máme prvé bábätko
A chcela by som vedieť ako to prebieha či už prvá gyn prehliadka po týchto 8tyzdnov, (alebo cistenie v nemocnici) či sa mám psychicky pripraviť na to že mi dr.povie že musím ísť na čistenie alebo môžem očakávať aj iné niečo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@tanag ja som po prvom porode krvacala a spinila skoro cele sestonedelie. Teraz som 2 tyzdne po druhom porode a stale krvacam.