Ahojte mamicky,zaujimalo by ma ci po sekcii je krvacanie tiez cca 6 tyzdnov ako pri prirodzenom porode,Dakujem za odpovede 🙂
áno, asi tak, ja som krvácala cca 5 týždňov.
Ja som si po sekcii "okrvácala" celých 6 týždňov, už ma z toho išlo šľahnúť. 🙂
ahoj ja som odkrvacala tiez 6t a hned nato 2t mrcha, same kusy zo mna sli, no proste des
Ja som krvacala po sekcii tiez cca 6 tyzdnov
Takmer 7 tyzdnov. A tyzden na to menzes... (pri plnom kojeni).
po prvej sotva dva tyzdne a po druhej mesiac 😅
ja a to neklamem 5dní potom pauza 7dní a znova 14 dní.......................
po prvej asi 2t a klud, po druhej asi 14 dni, tak pauza, spinenie a opat... asi dalsie 2-3 tyzdne, po oboch porodoch a kojeni minimalne do roka som klasicky menzes dostala, az ked som vynechala viac kojeni, kojila som uz len napr. rano a vecer, co bolo okolo roka...
Ja som krvacala 8 tyzdnov ☹
Ahoj ja som mala 2x sekciu a rovnako aj po prvej a po druhej 5-6 dní ,
Ahoj, ja som krvácala asi 2 týždne.
Ja sm krvacala asi tyzden,mne sestricka na JISke povedala,ze to zalei aj od toho,ako ti vytlacia po porode krv z brucha..mne to riadne povytlacali,mozno som preto tak kratko krvacala.
ahoj,ja som krvacala cca 2tyzdne, a aj to nie silno..ale o mesiac som hned dostala mrchu 😒
cele sestonedelie, ale velmi slabo
ja 4 tyzdne a kramy som dostala, ked malo dieta 9 mesiacov. Plne som kojila, ale od toho to nazavisi. Asi od matky prirody.
ja asi 5 tyzdnov, ale nie moc silno
celé šestonedelie
tyzden
ja cca 10dni a aj to uplne slabunko
tyzden som krvacala a potom par dni len spinenie...........sice ani to krvacanie nebolo krvacie, skôr take spinanie 🙂
asi tyzden poriadne a potom som striedavo spinila a slabo krvacala takmer cele sestonedelie..
aj ja tak 12 dni ale slabo
ahojte ja az mesiac som krvacala
mam za sebou dve sekcie, obe to trvalo 6 tyzdnov, na 7my som dostala pravidelny menzes. Obe deti som mala plne kojene rok 😕
Ja 8 týždňov 😖
ja som krvacala cca 10dni,dost silno a menstruaciu som dostala az po roku,kojila som syna 3roky 🙂
Ja asi 5tyzdnov ale tak slabsie,nic hrozne..a mrcha potvora prisla hned o nejake 2tyzdne 🙂
Ja tiez 5 týzdnom, nič strasne... presne ako 11nika11 a poštár tiež prisiel tak o 2-3 týždne.
ja tiez asi 10 dní silnejsie a potom cele sestonedelie som este slabo krvacala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som po sekcii krvacala 5 dni v nemocnici ale velmi slabo a potom este 5 dni doma ale len pri kojeni. No myslim, ze je to velmi individualne.