Ako dlho trvá asi krvácanie po pôrode? Počas celého šestonedelia?
aj ja tak cca 2 tyzdne a sem tam take spinenie cca tyzdden
to je individualne, ja asi mesiac, ale to postupne slabne. Niekto dokonca hned po sestonedeli dostane mrchu.
ja som krvácala počas celého sestonedelia ☹
U mna to bolo asi dva tyzdne a potom este sem tam pri kojeni ... kym sa nevycistis a nestiahne sa maternica 😒
6 tyzdnov
5 tyzdnov a potom, po 6.tyzdni som dostala kramy
ja som krvácala asi 8 týždňov (zrejme som mala už aj mršku) a ďalšie tri týždne špiním s prímesou krvi... ale mne sa maternica sťahuje trochu dlhšie..
4 týzdne
To je individualne, väcsinou to trva 2-4 tyzdne. Ja som krvacala 4 tyzdne-2 tyzdne intenzivne, 2 tyzdne slabsie, kolegyna krvacala s prestavkami 7 tyzdnov. Zelam krasny koniec tehulkovania a stastny porod😉🙂
Pri Dominike 2 tyzdne a teraz pri Miskovi to mam tak na striedacku...3 dni nic a potom pol dna trochu krvacam...dufam, ze to skoro skonci 😉
10-14dni
ja pocas celeho sestonedelia, kazdy den inak, slabsie, aj silnejsie, podla toho ako som sa namahala cez den, alebo aj pri dlhom chodeni som mala silnejsie... a pri prvom tehu to iste, to som isla na kontrolu po a este s vlozkou 😖
ja 5 tyzdnov, tyzden pauzu a potom sup mrcha.:-/
tak cca 4 tyzdne a rodila som cisarskym.
Ja cele sestonedelie, samozrejme roznou intenzitou, ale liezlo mi to na nervy, stale vlozkovat, potom uz len take cistenie dalsi mesiac.
Ja asi 3tyzdne, ale pozor, mne sa 6tyzdnov po porode spustilo zrazu krvacanie a v sprche som nasla stvorceky z blan 1x1cm, lebo ma zle vycistili. Tak ma moj lekar na prehliadke trosku setrne vycistil.
ja 5 týždňov - 2 týždne moc, potom to slablo a bolo to len také špinenie, ale čo ma prekvapilo, za 28dní som dostala menzes a odvtedy som mávala periódu stále aj napriek tomu, že som kojila... Väčšina žien cez kojenie menzes nedostáva, alebo až neskôr tak o 5-6mesiacov.
Veľa zdravia a šťastný pôrod, nech ste obaja zdraví. 🙂 🙂 🙂
ja tak 8 tyzdnov a teda riadne..uz som myslela, ze to mam na furt 🙂 🙂
rovnaka otazka tu uz je: https://www.modrykonik.sk/forum/porod/ako-dlho-ste-krvacali-po-porode/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
zhruba 2 týždne potom už len sem tam špinenie