Ako dlho ste krvácali po pôrode?

chavierka
1. aug 2011

Ako dlho trvá asi krvácanie po pôrode? Počas celého šestonedelia?

siusinocka
1. aug 2011

zhruba 2 týždne potom už len sem tam špinenie

lulu19
1. aug 2011

aj ja tak cca 2 tyzdne a sem tam take spinenie cca tyzdden

mmacko
1. aug 2011

to je individualne, ja asi mesiac, ale to postupne slabne. Niekto dokonca hned po sestonedeli dostane mrchu.

tintiniacik
1. aug 2011

ja som krvácala počas celého sestonedelia ☹

mirca
1. aug 2011

U mna to bolo asi dva tyzdne a potom este sem tam pri kojeni ... kym sa nevycistis a nestiahne sa maternica 😒

janka_pn
1. aug 2011

6 tyzdnov

stacinka
1. aug 2011

5 tyzdnov a potom, po 6.tyzdni som dostala kramy

wera
1. aug 2011

ja som krvácala asi 8 týždňov (zrejme som mala už aj mršku) a ďalšie tri týždne špiním s prímesou krvi... ale mne sa maternica sťahuje trochu dlhšie..

aduska181
1. aug 2011

4 týzdne

pia22
1. aug 2011

To je individualne, väcsinou to trva 2-4 tyzdne. Ja som krvacala 4 tyzdne-2 tyzdne intenzivne, 2 tyzdne slabsie, kolegyna krvacala s prestavkami 7 tyzdnov. Zelam krasny koniec tehulkovania a stastny porod😉🙂

katren
1. aug 2011

Pri Dominike 2 tyzdne a teraz pri Miskovi to mam tak na striedacku...3 dni nic a potom pol dna trochu krvacam...dufam, ze to skoro skonci 😉

titkovamiriam
1. aug 2011

10-14dni

azuz
1. aug 2011

ja pocas celeho sestonedelia, kazdy den inak, slabsie, aj silnejsie, podla toho ako som sa namahala cez den, alebo aj pri dlhom chodeni som mala silnejsie... a pri prvom tehu to iste, to som isla na kontrolu po a este s vlozkou 😖

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
montinka
1. aug 2011

ja 5 tyzdnov, tyzden pauzu a potom sup mrcha.:-/

egyptanka
1. aug 2011

tak cca 4 tyzdne a rodila som cisarskym.

majloo
1. aug 2011

Ja cele sestonedelie, samozrejme roznou intenzitou, ale liezlo mi to na nervy, stale vlozkovat, potom uz len take cistenie dalsi mesiac.

kocurko1
1. aug 2011

Ja asi 3tyzdne, ale pozor, mne sa 6tyzdnov po porode spustilo zrazu krvacanie a v sprche som nasla stvorceky z blan 1x1cm, lebo ma zle vycistili. Tak ma moj lekar na prehliadke trosku setrne vycistil.

lenka311
1. aug 2011

ja 5 týždňov - 2 týždne moc, potom to slablo a bolo to len také špinenie, ale čo ma prekvapilo, za 28dní som dostala menzes a odvtedy som mávala periódu stále aj napriek tomu, že som kojila... Väčšina žien cez kojenie menzes nedostáva, alebo až neskôr tak o 5-6mesiacov.
Veľa zdravia a šťastný pôrod, nech ste obaja zdraví. 🙂 🙂 🙂

ejuska79
1. aug 2011

ja tak 8 tyzdnov a teda riadne..uz som myslela, ze to mam na furt 🙂 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre