Ako dlho ste krvácali po pôrode?

saljakova
8. jan 2017

Ahojte chcela by som Sa vas opitat ako dlho po porode ste krvacaly dakujem

moni244
8. jan 2017

6 tyzdnov

zabina27
8. jan 2017

po prvom kratsie, ale neviem presne kolko, po druhom tych 6 tyzdnov

saljakova
autor
8. jan 2017

@moni244 to si ma potesila diki az tak dlho to nevydrzim...;D

petulda333
8. jan 2017

Ja po prvom necele 2tyzdne aj to posledne 4dni len slabe spinenie

sibalka21
8. jan 2017

@saljakova dva tyzdne som len spinila... Ale mna vycistili pri zasivani.... Cize myslim, ze aj ty budes ako vacsina, 6 tyzdnov... A co nevydrzis? ....

saljakova
autor
8. jan 2017

@sibalka21 nie nevydrzim Lebo ja mam silne kramy a mna to boli az krize ma lamu

tanecnica82
8. jan 2017

@saljakova tak chod k doktorovi ja som po porode silno krvacala tak mi pichli injekciu nejaku potom to preslo a len som 2 tyzdne spinila..

petulda333
8. jan 2017

@saljakova aj ja mam bolestivu menstruaciu,mam krce v podbrusku,bolia ma krize a prve dva dni niesom schopna pohybu,takze jedina pomoc injekcia,avsak krvacanie po porode bolo bez bolesti,aj prve tri menstruacie boli bez bolesti a trvali kratsie

shia
8. jan 2017

ja po sekcii 6 dni 🙂

sibalka21
8. jan 2017

@saljakova ale ved to niesu kramy... Ja som tiez mavala, aj mavam bolestive kramy ale pri krvacani v 600nedeli ma nic nebolelo, len som krvacala.... To sa budes len cistit po porode, to niesu klasicke kramy, cize si myslim, ze to zvladnes uplne v pohode

seahorse27
9. jan 2017

@saljakova nejaku bolest budes mozno citit len prvych par dni, ked sa stahuje maternica - citit to hlavne pri kojeni, ale mna to nejak mebolelo, potom uz nic necitis. Neporovnavaj to s menstruaciou, toto je uplne ine krvacanie. Inak ja som krvacala po prvom asi 3 tyzdne, potom uz len spinenie a po druhom pekne celych 6 tyzdnov.

bam11
16. jan 2017

@seahorse27 a to krvacanie bolo silne? pretoze som uz pomaly tri tyzdne po porode a stale silno kracam.. doslova zo mna tecie .. neviem ci to ma s tym nieco spolocne, ale maly prisiel na svet prirodzene s hmotnotou 4210g

seahorse27
16. jan 2017

@bam11 Silne bolo len prve dni, potom sa striedali slabsie dni so silnejsimi...po 3 tyzdnoch by to uz ale malo slabnut. Po 1. porode som tiez silnejsie krvacala, ale zaroven kratsie - maternica sa rychlejsie vycistila. Po druhom to zasa bolo slabunke, ale celych 6 tyzdnov.

bam11
16. jan 2017

@seahorse27 ďakujem pekne za odpoveď. Dnes má už začalo aj pobolievat v podbrušku. Snáď to zoslabne. Ak nie, tak po mesiaci zájdem k lekárovi ;)

sandria33
10. mar 2017

Ahojte, po porode som 6 tyzdnov aj 4 dni. Krvacala a spinila som do 5 tyzdna a dnes zase nieco zacalo. To uz je mrcha? Ma s tym niekto skusenosti? Lebo ked spinenie uz skončilo pred viac ako tyzdnom, tak toto asi spinenie nebude...

maria584
10. mar 2017

@sandria33 ja som krvacala po pôrode dva týždne a o ďalšie dva som začala tiež, doktor povedal, že to bolo ešte docistenie tela. Tiež som bola šokovaná, že prečo zas krvácam, keď už som bola ok, ale doktor ma ukludnil.

bam11
12. mar 2017

@sandria33 ahoj, ja som nakoniec krvacala 4týždne a v 6tom týždni som dostala mrchu. Ďalšiu som mala presne 28dní na to.

magudsh
8. apr 2017

ahojte, som tyzden po porode a uz nekrvacam, je to 3. porod a pred tym som krvacala a nasledne spinila urcite dlhsie. Dojcim, maly ma zltacku, cize ideme do nemocnice na kontrolny odber krvi, aby vysetrili hodnotu bilirubinu. Asi sa budem informovat, ci to nepredstavuje nejake komplikacie. Mate s niecim takym skusenost? dakujem.

vydrnik
8. apr 2017

Po prvom aj druhom porode som krvacala 6 tyzdnou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre