Ahojte chcela by som Sa vas opitat ako dlho po porode ste krvacaly dakujem
po prvom kratsie, ale neviem presne kolko, po druhom tych 6 tyzdnov
Ja po prvom necele 2tyzdne aj to posledne 4dni len slabe spinenie
@saljakova tak chod k doktorovi ja som po porode silno krvacala tak mi pichli injekciu nejaku potom to preslo a len som 2 tyzdne spinila..
@saljakova aj ja mam bolestivu menstruaciu,mam krce v podbrusku,bolia ma krize a prve dva dni niesom schopna pohybu,takze jedina pomoc injekcia,avsak krvacanie po porode bolo bez bolesti,aj prve tri menstruacie boli bez bolesti a trvali kratsie
ja po sekcii 6 dni 🙂
@saljakova nejaku bolest budes mozno citit len prvych par dni, ked sa stahuje maternica - citit to hlavne pri kojeni, ale mna to nejak mebolelo, potom uz nic necitis. Neporovnavaj to s menstruaciou, toto je uplne ine krvacanie. Inak ja som krvacala po prvom asi 3 tyzdne, potom uz len spinenie a po druhom pekne celych 6 tyzdnov.
@seahorse27 a to krvacanie bolo silne? pretoze som uz pomaly tri tyzdne po porode a stale silno kracam.. doslova zo mna tecie .. neviem ci to ma s tym nieco spolocne, ale maly prisiel na svet prirodzene s hmotnotou 4210g
@bam11 Silne bolo len prve dni, potom sa striedali slabsie dni so silnejsimi...po 3 tyzdnoch by to uz ale malo slabnut. Po 1. porode som tiez silnejsie krvacala, ale zaroven kratsie - maternica sa rychlejsie vycistila. Po druhom to zasa bolo slabunke, ale celych 6 tyzdnov.
@seahorse27 ďakujem pekne za odpoveď. Dnes má už začalo aj pobolievat v podbrušku. Snáď to zoslabne. Ak nie, tak po mesiaci zájdem k lekárovi ;)
Ahojte, po porode som 6 tyzdnov aj 4 dni. Krvacala a spinila som do 5 tyzdna a dnes zase nieco zacalo. To uz je mrcha? Ma s tym niekto skusenosti? Lebo ked spinenie uz skončilo pred viac ako tyzdnom, tak toto asi spinenie nebude...
ahojte, som tyzden po porode a uz nekrvacam, je to 3. porod a pred tym som krvacala a nasledne spinila urcite dlhsie. Dojcim, maly ma zltacku, cize ideme do nemocnice na kontrolny odber krvi, aby vysetrili hodnotu bilirubinu. Asi sa budem informovat, ci to nepredstavuje nejake komplikacie. Mate s niecim takym skusenost? dakujem.
Po prvom aj druhom porode som krvacala 6 tyzdnou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
6 tyzdnov