Ako dlho po pôrode by so mala dostať menštruáciu?

makmitka33
24. feb 2012

Ako dlho po pôrode by so mala dostať menštruáciu? 🙂

babulka123
24. feb 2012

nuz podla mna je to velimi individualne.. ja som plne kojila a MS som dostala este v 600 nedeli.. kamoska tiez kojila a dostala po 1.5 roku kamoska nema este ani po 2.5 roku ..vyber si

katy1979
24. feb 2012

zavisi ci kojis alebo nekojis. ak nekojis tak v podstate hned po sestonedeli a ak kojis je to velmi individualne. niekto dostane hned po sestonedeli niekto ju nema niekolko mesiacov.
Ja v oboch pripadoch hned po sestonedeli a pravidelna pri plnom kojení

renatazet
24. feb 2012

Ja ešte kojím a MS som dostala rok po pôrode.

lenka311
24. feb 2012

individuálne, ja som mala hneď i keď som kojila - o 28dní po 6sto nedelí....
no 1sestra - pol roka po pôrode,
2sestra rok a pol po pôrode.... veľmi to závisí od toho či kojíš a či neberieš antiku popri kojení....
Napr. kamarátka otehotnela rok od pôrodu syna - menštruáciu nemala - zistila že je tehotná až v 4mes... keď to kopalo... / ani jej presne nevedeli určiť dátum pôrodu/ a mrchu nemala, až keď mala druhá dcérka pol roka - to si dala už pre istotu antiku.... 😀 😀 😀 😀

fordikford
24. feb 2012

ja som dostala hned dva mesiace po porode a pritom ešte kojim ale u chalanov to bolo po roku

luba142
24. feb 2012

ja som kojila a dostala som prvu az po roku co som mesiac vtedy uz nekojila vobec

ivetkab.
24. feb 2012

Pri synovi som dostala osem mesiacov po pôrode napriek tomu, že som kojila. Následne malý začal odmietať moje mliečko a prestala som aj kojiť. teda, malý sa prestal napájať ... 😀 Dcérku kojím už vyše šesť mesiacov a dúfam, že tak skoro mrcha ani nepríde ... 😀

rora
24. feb 2012

ja som plne kojila a aj kojim a menzes som dostala uz 3 tyzdne po skonceni sestonedelia 🙄 a odvtedy mam pravidelne

beky52
24. feb 2012

ja som rodila 3x..aj som kojila skoro rok..naposledy 7 mesiacov a menses som mala hned o mesiac po porode 😒 a potom už pravidelne 😠

mia551
24. feb 2012

stale kojim, menzes prisiel prvykrat po 10 mesiacoch... odvtedy celkom pravidelne

raona
24. feb 2012

ja kojim aj prvu som kojila a menzes som mala hned mesiac po sestonedeli a pravidelne..

zuzkap2
25. feb 2012

pri najstarsom to bolo po 3 nesiacoch - nebol kojeny
mladsi syn bol kojeny 2,5 roka a menzes prisiel po 20 mesiacoch
dceru kojim este stale a menzes este nemam

barchee
25. feb 2012

mne sa malý narodil predčasne o 5,5 týždňa, mliečko som odsávala necelé 3 mesiace a ms prišla hneď po šeštonedelí 😉

nibiru
25. feb 2012

kojim doteraz a dostala som prvy menzes po porode ked mala dcerka 8m.

2jana5
25. feb 2012

ja som kojila 5 mesiacov..maly bude mat rok a este som nedostala....pri dcere ,ktoru som kojila rok,som dostala po 6 mesiacoch...u kazdej je to asi individualne.. 🙂 🙂 🙂 🙂

00matula
25. feb 2012

ahoj, ja stale kojim, mala ma teda skoro 18,5m a menzes som dostala presne 11m po porode 😒 Je to individualne...

kosta123
25. feb 2012

Ja som kojila a dostala som 5 m. po pôrode.

mircalla
25. feb 2012

Odpoved na tuto otazku neexistuje

lukra
26. feb 2012

Ahoj, ja som chlapcoch dostala po prvych prikrmoch, cca 6m, a pri 1,5r. som dostala pred dvoma mesiacmi a uz som zas tehu 🙂)))

li_la
26. feb 2012

mne po šestonedelí nabehol normálny cyklus hneď, aj keď som plne kojila. A odvtedy ho mám opäť so železnou presnosťou.

bahara
26. feb 2012

Ahoj Ja som začala z cyklom keď mala malá 4 mesiace 🙂 ale kojím stále a už máme 9m

anjelicek26
26. feb 2012

Je to strasne individualne, telo spusti ovulaciu a nasledne menstruaciu vtedy, ked je pripravene na dalsie tehotenstvo. U nekojacich maminiek je to skor, pretoze telo si tym "mera" zavislost dojcata na matke, pokial je kojene, menstruacia väcsine mamin prve mesiace neprijde, aby sa mohli venovat prvorodenemu tie mesiace bez menstruacie + teda tych 9 nasledujucich, ked bude tehotna.

Ja som u dcerku mala menstruaciu prvy raz po 8 mesiacoch a pri Maxovi az takmer na prve narodeniny.

tanja61
26. feb 2012

ja som kojila aj prveho aj druheho syna rok, menstruaciu som dostala po 6sto nedeli o mesiac ako normalne takze neviem od coho to zavisi....moja kamoska ta koji 6mes a stale menstruaciu nema 🙂

danu
27. feb 2012

opytaj sa v temach na ktore ti dala linky cicimon

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre