Ahojte prosím do koľko hodín / dní vám začal pôrod po odteceni hlienovej zátky s prímesou krvi? V noci som mala bolesti ktoré boli nepravidelne a ráno odišla zátka.
Ďakujem vopred za vaše odpovede. (Som v 41tt)
@summersunny94 u kazdej je to ine..ja som vecer zaspavala s nepravidelnymi bolestami a rano mi vypadla hlienova zatka a uz som aj sa zacala otvarat..ja som isla cisarskym takze prirodzene by som bud v ten den porodila alebo max do druheho dna...
@summersunny94 mne ca 2-3dni pri vsetkych tehotenstvach, ked odchadza po kuskoch čakaj že ti odíde aj plodova voda, daj si pre istotu vlozky, bute to teba ukazať v nemocnici,oni na to kvapnu roztok aby zistili ci to je plodova voda.Uz sa ti to blíží🥰
@summersunny94 cca 10 h
pri pevom porode 3 dni, pri druhom rano odisla hlienova zatka a v noci som rodila, takze je to individualne od niekolkych hodin po niekolko dni
Mne týždeň po odteceni HZ vyvolávali pôrod (12 dní po termíne)
cca. 48 hodin
@summersunny94 ráno mi odišla zátka a večer o deviatej praskla voda, tak sme išli do nemocnice, kontrakcie začali o jednej v noci, celú noc sa stupňovali a dcéra sa narodila o pol desiatej ráno. Držím palce na bezproblémový pôrod.
@summersunny94 mne do 10 minút, švagrinej do 2 týždňov. Pomohla ti odpoveď? 🤦
Mne tak pri oboch pôrod začal ....
Asi 2 dni
@summersunny94 hned postupne nabiehali kontrakcie. Cca. 14:40 mi odišla zátka, 16:11 bola malá na svete.
Drzim ti palce ✊🍀👼
Do týždňa
Do pol hodiny praskla voda a začali poriadne kontrakcie. Porodila som 18h po odchode zatky
@summersunny94
Presne za 48 hodín na minútu som porodila.
@summersunny94 za 17h som porodila od odtecenia zátky ..
o 4 rano zatka a 9,20 mala uz na svete
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@summersunny94 https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/dnes-rano-mi-odisla-hlienova-zatka-kedy-porodim/