baby vcera poobede cca okolo 14.00 mi zacala odtekat ta hlienova zatka ale do teraz sa nic neudialo som 5dni po termine a uz som ale riadne nervozna s toho cakania co myslite ako dlho to este môze trvat .?? vo stvrtok sme boli na poradni bola som uz otvorena na 2cm ......
zacala odchadzat v pia a v nedelu som uz rodila 😀
mne tiez odisla rano,a podvecer kontrakcie,nato odtiekla plod.voda a nad ranom som porodila.moj porodnik vravel,ze moze to trvat tak do 3 dni,kedy zacnete rodit...
mne odisla okolo 1nej rano, voda 3 hodiny na to ...mala sa narodila 24 hodin po zatke 😲
ja som mala kontrakcie od druhej v noci, rano o siedmej odisla zatka a okolo deviatej praskla voda
mne odisla v den porordu....ale ja som mala vyvolavany porod... tak neviem.... je to rozne...
@anjelik0912
@anjelik0912 skus teplu sprchu
mne odišla o jedenástej doobeda, po piatich hodinách mi odtiekla aj plodová voda a pôrod sa pekne rozbehol, pri druhom ani neviem kedy asi naraz s plodovou vodou, kamarátke odišla v piatok ráno a rodila až o týždeň vo štvrtok. Takže je to asi individuálne 😉 ale držím palce nech je to rýchlo 😉
Dakujem vam za vase skusenosti teda ja dufam ze uz to nepotrva dlho zajtra uz bude tyzden co prenasam tak hadam sa malicke uz umudri a vypyta sa na svet 😉
@adka12 kolko toho asi tak bolo? Lebo neviem ci uz odislo vsetko ...ale mam pocit ze rano toho bolo vazne vela a odvtedy uz takmer nic...tak myslim ze cela uz odisla...
@anjelik0912 Mne odisla v sobotu rano a cely vikend som bola ako na ihlach. Voda mi odtiekla v pondelok rano okolo tretej a potom sa to uz rozbehlo. Takze do porodu cca 48 hodin. A prajem, nech je to uz co najskor a este zelam rychly a bezproblemovy porod, nech to mate vsetko stastlivo za sebou 😉
@elena9 este taka otazka ta zatka musi byt s primesou krvi?? Lebo ja soom mala len taky histy ako keby sopel resp.hlien
Aj ja som to mala presne take. Krv tam nebola. Inak uz som cakala, ze neodpises, ze uz si tam 😀
@anjelik0912 Moze a nemusi byt s krvou. To je fakt individualne. Ale ked odisla, uz sa to na teba chysta, neboj 🙂 Ak mas zazvor, skoricu a klinceky, vyvar si to spolu a vypi. Nie je to chutne, ale podporuje to kontrakcie. Drzim palce, aby vsetko prebehlo ako ma.
@anjelik0912 Mne o tom nemusis hovorit. Ja si pamatam ten posledny vikend, ako som cely den presedela na balkone so slzami v ociach a moj stary len chodil za mnou, ako mi ma pomoct. Ani som netusila, kolko sprostych napadov na zlepsenie nalady dokaze vymysliet. 🙂
@anjelik0912 To ti verim 🙂 Urcite to uz chces mat a sebou a babo pri sebe, je to prirodzene. Ak sa to do rana nerozbehne, chod zajtra na prechadzku, trochu sa "ponamahaj" alebo este prehovor manzela/partnera na nejaku "tu aktivitu". Prirodzene prostaglandiny tiez podporuju rozbehnutie porodu 🙂 Tak nesed na konikovi a sup do postele! 😀
@elena9 ja mam tiez uz take stavy ze sa mi plakat chce a som s toho na prasky ☹ skusam uz vsetko mozne aj nemozne ale malemu/malej sa akosi nechce no nic musim este pockat teda
@miriem noo skusala som ho spracovat ale ten uz ani pocut o tom 🙂 takze ostava mi cakat...dnes som chcela ist na prechadzku ale vonku strasne fucalo tak som si pochodila doma po schodoch hopkala si na fit lopte a trosku pocvicila ...tak uvidim co to bude do rana ale dufam ze sa to uz rozbehne lebo osedivejem uz
@anjelik0912 No co, uz????? 🙂 🙂 🙂
@elena9 ale ne nic sa nedeje ☹
@anjelik0912 No lebo uz zacinam byt aj ja nervozna 🙂
@elena9 prečooo?? 😀 akurat sme sa vratili z nemocnice boli sme pre istotu na kontrolu ale nedozvedela som sa nic nove len popocuvali odozvy a ze vsetko oki ...tak ma poslali domov :( a nic sa nedeje
@anjelik0912 No ved sucitim s tebou predsa 😀 A nebudu ti vyvolavat porod, ked tak dlho pretahujes?
@anjelik0912 mne odisla cez noc a cez den som mala take pobolievnie silnejsie,ako pri menzese..tak som volala na pohotovost a povedali mi, ze uz mam ist do nemocnice..tak som sla a dali mi vyvolavacku.. 🙂
@elena9 si zlata 🙂 no hej budu vyvolavat o 7dni ale az cize dovtedy ma asi slahne
@anjelik0912 Udialo sa uz nieco?
@gabikaluisa nie stale nic
@anjelik0912 Uz len dufat, ze babatko sa dovtedy umudri.
@elena9 noo ved ani nic ine mi neostava ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, mne odišla polka ráno a polka na obed a poobede som hned dostala kontrakcie. dcéra sa narodila teda do 24hodní. Určite to už dlho nepotrvá 😉
Držím palce 😵