Kto ma aky skusenost ? Dokedy nechaju prenasat kym daju vyvolavacku?
42tt. Dva porody.
Mne pred 15 rokmi na Kramároch dali vyvolávačku na 9.deň po termíne.
@emma9796 maximálne týždeň
na 13. den od terminu mi dali vyvolavacku, oficialne 42 tt
Mne dali 11.dni po termine
Obe tehotenstva 7 dní po termine
Ako dokedy? Veď ty rozhoduješ. Ak neporodíš na termín, môžeš odmietnuť vyvolávačku. Rodila som už aj v 43tt
Asi závisí od konkrétnej pôrodnice. U mňa 41+2 začali vyvolávať, pôrod nakoniec akútna sekcia 41+4. (Trenčín)
Podľa pôrodnice. Bb zvyknú nechať 7 dní až 10,Zvolen tak dní, Žiar tiež 7 max 11 dní. Potom začína psychicky nátlak ze treba porodiť zo strany lekárov. Ak vyvolať nechceš, dajú podpísať reverz, mne vo ZV dávali ale dávno to bolo, 5 r dozadu.
Vzdy mozes ist na reverz domov. Ja som tak chodila do 42+1 dna.
Jedenasty den po vypocitanom termine (3. porod). Porodila som ešte o den neskor.
ja som ani nevedela že prenášam... až po pôrode dieťa vykazovalo známky prenášania...41tt
v BA Ruzinov mi povedali, ze max. 10 dni a tak mi aj naplanovali vyvolavanie, nastastie to dal sam
zalezi ako vypocitaju termin porodu. 42tt dvakrat
Niekde som čítala, že sa menilo z pôvodných 14 dní tento rok na max 10 dní, že môžeš prenášať pokiaľ je všetko v poriadku. Asi sa budú riadiť týmito novými nariadeniami, lebo aj mne kázali prísť v pondelok 11.9. ráno na vyvolávačku a to budem aktuálne 41+3tt. Bola by som rada ak by si to mala rozmyslela a vypýtala sa von sama do pondelka 🫣. Ja mam vsetky vysledky vyšetrení ok čo sa týka ozvy, vody, atd., ale nemám skúsenosť s tým žeby mi dali ešte možnosť vyvolávačku odmietnuť 🤷♀️, ak by to bolo možné tak by som isto ešte chcela počkať do ukončenia 42tt. a až potom podať vyvolávačku.
@rianacs mozes odmietnut
@rianacs môžeš povedať že keďže sú výsledky ok chceš čakať do toho 42 ale som prekvapená, lebo ja som už 7 dní po termíne cítila nátlak na vyvolanie, a pri otázke ze chcela by som počkať do 42, ani nejdem písať čo mi vraveli, každopádne nič také čo by žena tesne pred pôrodom chcela počuť. Rodila som v 2015, 2018 a 2021 a max tých 7 dní by čakali, kebyže sa presne riadim lekármi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prvy porod mi dali v den terminu co
Do teraz nechapem preco a druhy porod som prenasala +- tyzden a to mi nedali prislo to samo. Takze netusim podla
Coho to urcuju