Maminky,mam na Vas otazocku, od piatku mi po castiach odchadza hlienova zatka ( je skor takej zltej farby,nema vobec primes krvy) a chcem sa spytat,ze ako dlho moze takto pomalicky odchadzat( niekedy aj po vacsich castiach) a kolko asi pred porodom sa Vam nieco taketo dialo a za kolko sa Vam asi spustil porod?
Pri prvom mi odisla naraz,tak toto nepoznam,dakujem za pomoc a odpovede 🙂
mne odišla časť asi 3 týždne pred a potom každý týždeň čosi a pôrod mi museli vyvolávať, nie a nie sa spustiť pôrod
Mne odišla v pondelok a v stredu som už rodila, ale s vyvolávačkami, lebo mi odtiekla aj voda, ale bolesti sa nedostavili 😀
@bubo9992 vidim, ze mame rovnaky termin 😉 ja som odzatkovana asi 3 tyzdne a nic. aj brusko mi hned po odideni zatky kleslo a predsa sa porod nespustil. je to individualne 😉
Mne odišla nadránom v pondelok, večer mi už začala odtekať pomaly plodová voda, nadránom utorok som už bola prijatá a rodila som v stredu doobeda.
mne odchadzala po malych kuskoch asi 10 dni pred odtecenim plodovej vody... 🙂
mne odišla na jeden krat..a rodila som cca o 7 hod.sfarbenie bolo hnedasté a bol to dosť hustý hlien.
mne odchadzala skoro mesiac, niekedy viac, inokedy menej...hlienova zatka sa az do porodu stale znova a znova vytvara, preto jej je tolko....definitivne mi aj s primesou krvi odisiel hlien az cca 2 hod. pred porodom v nemocnici (5 dni po termine), potom plodova voda a uz sa rodilo...
mam za sebou tri porody a hlienova zatka mi odisla iba pri druhom dietati 6tzydnov pred pôrodom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
mne odchadzala vyse 2 tyzdnoch, robili mi 3* hemiltonov hmat a aj tak som nakoniec sa neotvarala a porod sa nerozbehol..museli mi ho vyvolat a nakoniec cisarsky..tak u kazdeho je to ine.niekomu odide za den niekomu aj mesiac.. 😝