Ahojte, ako často sa môže robiť vaginalna naparka pred pôrodom? Termín mám za týždeň. Môžem ju robiť aj každý deň? Alebo každý druhý? Alebo ako?
Mozes kazdy den
Aj každý deň
Super ďakujem krásne 🙂
@minenkak na prekrvenie zo spodu, tiež je to tam potom pružnejšie ako som čítala na nete
Kazdy den, velmi odporucam 😊 drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 🙂
Naparka je super. Mala som pôrod rýchly a bez poranenia, PA vravela ze to môže byť aj naparkou, keďže super pripraví spodok na pôrod. A keby aj nie, bolo to mega príjemné 😁 robila som každý deň.
@sun_shine_2020 ďakujem veľmi pekne.
@lucia13022023 áno, ja som včera prvý krát. Veľmi príjemné to je.
@lucia13022023 a som rada že más takúto skúsenosť s tým. Dúfam že aj mne tak pomôže 😃
@lucia13022023 môžem sa spýtať ktorú konkretne náparku si mala?
@vaneska65 z dm
Ja som si naparku miešala sama a parádička. Síce pôrod som mala ťažší a bolestivejsi lebo mi odtiekla doma voda, ale zasa ma to zachránilo od nejakého veľkého nadtrhnutia. Mala som iba také kozmetické stehy
@lucia13022023 a vieš mi prosím poslať fotku pretože mne žiadnu naparku nenašlo z dm
@vaneska65 kupovala som v de na predajni, ved tak si namiesaj alebo objednaj z iného eshopu, je ich kopec. Ale kľudne si precitaj zoženie a namiesaj si aj sama. Vyjde to lacnejšie možno a máš to hneď
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To prečo ak sa smiem opýtať