Ako a od kedy ste pili alchemilku a čaj z ostružiny malinovej pred pôrodom?

31. aug 2021

Ahojte. Chcela som piť pred pôrodom čaj z alchemiky a čaj s malinových listov. Keď čítam ale diskusie tak veľa píšu ženy že pili a prenášali, tak rozmýšľam či to je náhoda alebo to naozaj môže pôsobiť takto ? Nerada by som si tým "zabezpečila" vyvolávany pôrod.
Oboje je dobre piť od 34tt 2xdenne čaj po dve lyžičky na jeden čaj ? A má sa to piť spolu naraz alebo s nejakým odstupom ?
Ešte chcem jesť ľanové semiačka.
Čo ešte iné môžem čím si pomôžem ?

katulastraka
31. aug 2021

z mojho okolia tiez vsetky co to pili, tak prenasali. Ja som nepila a rodila som pred koncom 38 tyzdna :D lanove semiacka su dobre na travenie, tie odporucam

autor
31. aug 2021

@katulastraka no toto som veru citala a teraz rozmýšľam či vôbec mám piť nech nespravím ešte horšie 🤷🏻‍♀️

katulastraka
31. aug 2021

ja by som na tvojom mieste nepila. Radsej cvic s anibalom, vela sa hyb, sed na fitlopte a rob kruzive pohyby panvou a take veci. Tie bylinky su tazko dokazatelne, ci pomahaju alebo nie. Pretoze nikto nevie ake by to bolo bez nich, cize ak niektora tvrdi ze jej pomohli, tak je to take diskutabilne. Kazdy porod je iny, dokonca aj jedna zena ma kazdy porod iny, takze tolko o ucinnosti :D ale ja naozaj co pocuvam tak vzdy ked baby piju hlavne ten malinikovy caj, tak prenasaju.

petamich
31. aug 2021

pila som a prenasala som 😂 kazdopadne to je (vraj) u prvorodiciek bezne a teda ja som sa riadila touto tabulkou

katulastraka
31. aug 2021

@petamich tusim ti maly tiez spi :D ked sme sa tu takto uz v druhej konverzacii stretli :D :D

petamich
31. aug 2021

@katulastraka praveze nespi 😂😂 provokacne na mna pozera z postielky, unaveny je, hlava mu pada ale spat nie, este co aby si aj mama pospala 🙈 teraz sa "rozprava" s kolotocom, tak co budem robit sup na konika

katulastraka
31. aug 2021

@petamich :D :D :D moj dnes vynimocne spi uz hodinu a pol...normalne som sa zacala nudit za ten cas, tak som tu :D :D :D

maria898
31. aug 2021

Ja som zacala pit v 38tyzdni rano a vecer caj ostrizina malinova. Neviem ci to teda pomohlo ale po tyzdni som porodila

lius
31. aug 2021

.

zahara
31. aug 2021

Moja skusenost je opacna ;)
Pri prvom som nepila, prenasala, vyvolavali.
Pri druhom som sa poctivo venovala predporodnej priprave a caje prave kvoli dlhemu predchadzajucemu prenasaniu a tazkemu porodu som pila cca od 36.tt. Porodila som 10 dni pred TP a takym hladkym sposobom, ze sa este 2 dni na mna chodili PA pozerat a pytat sa, ako som sa pripravovala 🙂 (caje, lan.semienka, pupalka, epi-no...)
Drzim palce

elizabeta56
11. aug 2022

Ahojte, ja som pri prvom pila maliník a mne zrejme pomohol. Bolesti síce veľké,ale pôrod rýchly. Akurát nechápem, prečo ste sa dotrhali, nerobili vám nástrih,keď hrozilo roztrhnutie? Mne čakali, čo sa dalo, ale nakoniec nástrih bol.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre