Ahoj aké vložky odporucate po pôrode normálne asi vhodné nebudú? Či aj také môžem nakúpiť nejaké nočné?
Aha čiže môže to byť až na plienky alebo aj úplne slabe😨
Najprv nohavicky, teraz vlozky? Zaujimave
No presne. Ono keď tak pre istotu si kúp aj popôrodné a veď uvidíš sama buď ich budeš používať alebo nie. Ja som ešte nosila aj staré gaťky pár som si ich nato určila, ktoré som potom vyhodila 😂😂 ale umna to bolo len pár dní precistovanie potom už pohoda, klidek 🙂
Otom som sa dozvedela že sú popôrodné nohavičky asi ich kúpim v lekárni. A staré nohavičky na zničenie super rada aspoň ich nemusím zahodiť a zuzitkujem ich. Ale bojím sa že nebude stačiť nič lebo ja počas svojich dní krvácanie obzvlášť silno aj hrubá nocna always be krát nestačila po pôrode sa to zmení?
ja som mala poporodne velmi dobre vlozky znacky chicco - na prve dni boli super. kupila som ich v Predeti. daju sa dostat aj na nete. poporodne su dobre hlavne preto, ze su priedusne, lepsie sa s nimi aj vetra.
poporodne kupis aj v tescu v oddeleni s materskymi a detskymi potrebami. aj v lekarnach - typicka lekarenska znacka je samu, no tam pozor na velkost, su aj male aj vacsie. mne tie male stacili az neskor. v lekarni som kupila aj bella mama poporodne vlozky. odporucam do porodnice aj na prve dni radsej zainvestovat do vacsich. a teda original poporodnych.
Skúsim pozrieť tie v Tesco keď pôjdeme dnes na nákup a skúsim tie najväčšie a potom dačo menšie asi bi tam mala byť dĺžka aj nad 30 cm? Od pupku až po chrbat☹
Hej hej ako hovori ukulela. V porodnici a neskor potom nadoma sa oplatia original - su lepsie, prijemnejsie na pocit a nepretecie nic. Ale nemusis sa bat, ak by si ich vsetky nevyuzila tak rozdas kamoskam pripadne, potesia sa. Ja som to tak urobila😉
@tokinka222 urcite origos poporodne, mala som chicco a boli velmi dobre
Chicco? Kde ich kúpim koľko to stojí a Jake sú asi veľké?
@tokinka222 ja som ich mala z predeti, cenu si nepamatam a rozmer tiez nie 🙂 ale boli dostatocne dlhe
@tokinka222 myslim, ze len SAMU maju rozne velkosti. lebo ja som si pytala poporodne a doniesla mi S a to som nejako neriesila, len doma som zistila, ze su male, resp taka normalna velkost. tesco ma len jednu velkost a su dost velke. aj tie bella mama. ale najvacsie boli tie chicco. ja som si prvy den do tych poporodnych sietovanych nohaviciek musela ja tak davat aj dve ... zisti si hlavne, ci ti v porodnici vlozky daju, alebo si budes musiet doniest.
Ja som mala Samu z lekarne a Kotex taky cierny balik z drogerie a tie su fakt velkeee.
Najlacnejšie vatové Z dm lebo si za každým budeš meniť. Vobec som nepoužívala normálne, potom som prešla na tiež najlacnejšie slipky
https://hygienicke-vlozky.heureka.sk/chicco-pop...
su dost drahe, ale teda ja som ich prve dni v porodnici ocenila. myslim, ze dva baliky som si kupila. potom som si vystacila s tesco a na zaver som pominala aj tie samu.
toto su tesco https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/product...
@tokinka222 to nekupuj popredu. Ja som krvácala tak viac dva dni potom pohoda. Ja som si kúpila S malou V aute cestou Z porodice čo som potrebovala.
Odporucam navstevu rakuskeho ACTION, maju v nich poporodne vlozky s velmi komickym menom KRAAMVERBAND (modry biely obal), zato fantasticke makkucke a nelepiace. Mala som podobne priamo z nemocnice, tiez sa vsak nedaju nikde zohnat a tieto som teraz objavila, takze som sa uz odzasobovala 🙂
Jaj ja som zabudla. Ja sme rodila V Rakúsku som dopredu nepotrebovala nič.
@tokinka222 tie Tesco ti odporúčam...konkr. tieto : Tesco Mum's Care Vložky porodnické 12 ks-aj cenovo dostupné okolo 1 €, mala som asi 4 rôzne z DM, z lekární, avšak tie Tesco sa mi najviac osvedčili...a nohavičky ti odporúčam tie sieťované, sú dobré aj keby si náhodou rodila CR..ja som mala od Maderny z KE, 1ks 0,90 €...ručne ich vyperieš, nepotrebuješ z nich toľko veľa....
Klasické ako aj TERAZ pri menštruácii 🙂 teda aspoň ja 🙂
Len keď umna sú klasické tie always classic night málokedy môžem použiť len maxi tak toho sa bojím že jak to bude ešte horšie bude mi to tiecť vsade
Tescové vložky sú super a ozaj použiť staršie nohavičky, čo nebude škoda vyhodiť.
@tokinka222 neboj, zvladnes. ja som si prvy den dva davala aj dve naraz - do tych sietovanych gatiek sa to da dobre naskladat. oni maju taky strih,ze sa to da. tie poporodne su dobre aj preto, lebo nie je v nich dole ziadny "igelit"- teda sice pretecu, ale je to lepsie na luftovanie a hojenie prip. rany.
tak ak mas moznost, zozen si tie chicco balik, pripr baby co odporucaju tie rakuske (ja som z BB, tak nehrozilo 🙂 a ukaz chlapovi tie tesco, ked ti bude treba, aby vedel kde ich kupi, v ktorom regale a ako vyzeraju. alebo tie samu v zdravotnickych potrebach - ale tie si teda pytaj vacsie ako mini 🙂 ak ti treba do nemocnice vlastne vlozky brat (ako ja som si musela, lebo davali velke prt) tak si vezmi len tak 20 na prvy den a dalsie nech ti hned na rpvu navstevu donesie chlap. aby si nemala zbytocne velke tasky a vela veci. ja som mojmu pobalila baliky a na ne nalepila normalne lepky - vlozky mama, plienky PAPIEROVE maly, podlozky MALY, PODLOZKY MAMA, plienky latkove maly,plienky latkove mama (to som mala na prsia), oblecenie z porodnice mama, oblecenie z porodnice maly a len som mu POVEDALA, CO MA DONIEST.
Ja som pri prvej dcerke nevedela, ze su aj take fajnove gatky poporodne co ti drzia vlozku-taka sietka je to. A ked som schadzala z postele zakazdym som ofrkala podlahu. Pri synovi som ich pouzivala hned po porode sice vravia, ze treba ranu luftovat, ale je to pohodlnejsie, lebo to ako tak drzi vlozku a ked aj pretecie da sa vyprat rucne. A co mozem este odporucit tak som do dvoch dni bola fit aj vdaka spreju na rany stal sice do 18e, ale striekala som ho po porode a uplne perfektne chladil sitie. Mne v nemocke kazali umyvat sa bupi mydlom za mna fuj. Ja som sa umyla cistou vodou vysusila a nastriekala ten sprej fakt som sa citila perfektne. Uz si nespominam ako sa vola ale v lekarni poradia.
Ja som si kúpila tena nohavičky inkontinencne= plienka 🙂 take tenšie, to najmä kvôli odtoku plodovej vody, po prvej skúsenosti. Nakoniec som ich po dvoch dňoch trápenia s pop.vlozkami obliekla a pohoda,nikde nič netlačí,nepretecie a potom do koša. Vložky boli pevne a hrubšie a dosť mi tlačili na stehy, bolelo... ☹ len sa netreba hanbiť. Ak bude nabudúce, kúpim ich určite viac...
Ahoj tiez som nevela ako to bude. Do porodnice som
Mala tri baliky obycajnych nelepivych. Tam moc nechceli sny sme pouzivali nohavicky. Co Aleodporucam kup si v lekarni podlozky pod seba. Takze aj keby si pretiekla mas to na tej podlozke. A podla toho ako budes krvacat tak si kupis dalsie vlozky. Tie podlozky teraz vyuzivam ked maleho prebalujem v posteli 🙂
Mne tie tescove vôbec nevyhovovali. Potom som si kúpila poporodne vložky v zdr. potrebách a tie by som nevymenila za nič na svete.
Poporodne tesco boli super
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj je to individuálne. Ja som origos popôrodné nemala ani kúpené že však kúpim klasické nočné a uvidí sa. A stačilo mi to úplne po týždni som už mala klasické (nie nočné). Ale hovorím je to individuálne podľa toho kto aké má sestonedelie 🙂