Ahojte,som prvorodicka a o par tyzdnov ma caka porod,no jedine co este nemam su vlozky pre mna po porode.Viete mi povedat o ake vlozky to ide?Viem len,ze su z lekarne,ale nic viac.Dakujem.
Ahoj, ja som mala vložky z Tesca a dobre mi poslúžili, sú dobre hrubé a rodila som cisárskym, po čase som potom prešla na menštruačné vložky Naturela
ja som si brala tiež do pôrodnice, popôrodné vložky z tesca mumś care maternity a potom tesco vložky
Najlepsie vlozky boli z Tesca...dost dlhe a akurat hrube... ked si ich vsimla aj zdrav.sestra, velmi sa jej pozdavali... taktiez mamicke, co sme boli spolu na izbe som dala svoje na vyskusanie...svoje jej pretekali,, tiez bola velmi s nimi spokojna.. odporucam, boli super...
ja som mala tiez z lekarne znacku samu a spokojnost
asi ružovo biele balenie, ale je to na nich napísané, ja som bola s nimi maximálne spokojná a ako tu čítam, aj iné si ich pochvaľovali
@lulu551 Najlepsie a najjednoduchsie je kupit v Tescu tie hrube v bielom obale, mala som ich a som bola velmi spokojna. Cenovo sa tiez oplatia, budes ich potrebovat dost vela na zaciatok.
ja som mala z lekárne, pýtala som si tehotenské vložky a dali mi tie klasické dlhé hrubé a na to popôrodné obdobie boli fakt super....na to som mala tiež také akoby "obväzové nohavičky" také ako boxerky, aby všetko držalo tam, kde má a fakt som bola spokojná (na to, ako som sa cítila celkovo po cisaráku 😀)
tescove su super, taky ruzovy obal, boli super dlhe 🙂
Ja som kupovala v lekárni,stačí si vypýtať popôrodné vložky.
v DM som kupila tie najvacsie,boli super,jemny povrch,co je dolezite kvoli stehom po nastrihu,aby sa o nic nezahakli. mne dali po porode take ich sietkovane,skoro ma slak trafil,ked to potahalo za steh.
Dôležité je, aby boli vatové. V lekárni si pýtaj popôrodné vložky. U nás tuším balík po 20 ks vložiek stál 1,35 EUR.
Vložky znač. Bella , ružový obal okolo 1,30 10 ks. Veľké široké aj dlhé, pohodlné, najmä na prvé dni po pôrode. Pri ležaní istota. Ja ich používam aj na prvú noc MS.
@lulu551 ak ti mozem poradit,kup si jeden balik aj tych inkontinencnych,kupis hocikde.lebo napr.mne odtekala 14 hodin plodova voda a bolo to dost neprijemne ked cez tie vatove mi to presakovalo stale ..a tie inkontinencne to vsiaknu a nemusis menit kazdych 5 minut
ja som kupovala v zdravotnickych potrebach http://www.oliwer.sk/balicky-do-porodnice/2721-... ja som bola spokojna velmi, minula som asi 4 balenia.
ahoj staci ist do lekarne ze chces vlozky po porode ale zober si aspon 3 baliky zidu sa
bella mama jednozacne...ked ich videli baby co so mnou boli na izbe hned si ich tiez pytali kupit 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lulu551 ja som mala tieto: http://www.4mama.sk/hygiena/porodnicke-vlozky-b... boli uplne skvele.