Aké popôrodné nohavičky a vložky po pôrode sú dobré?

filiatko
1. apr 2016

Ahojte chcem sa opytat tie co mate skusenost ake jednorazove nohavicky su dobre a ci vlastne je to potrebne a viete mi poradit ktore vlozky su dobre po porode az su take vatove, su typicke nomocnicne len neviem kde ich kupit a ako sa volaju. Dakujem

pribinak
1. apr 2016

Nohavičky aj vlozky kúpis v zdravotníckych potrebách, ja som take tie popôrodnej vlozky používala len v nemocnici, foma uz obycajne menštruačné
Jednorazové nohavičky su podla mna dobra vec

karla7
1. apr 2016

ja som mala v porodnici tieto Chicco poporodne vlozky http://www.predeti.sk/produkt/poporodne-vlozky-... . Su poriadne dlhe a siroke, vyzera to sice divne, ale treba take. Aj sestricky hovorili, ze su super, ze kde som ich kupila. V nemocnici mi stacilo toto jedno balenie a doma som potom pouzivala obycajne Tesco poorodne vlozky, tie su tiez dobre (len mensie), ale na tie prve dni v nemocnici su lepsie tie vacsie Chicco. Poporodne nohavicky su take tie klasicke sietovane, ja som mala Chicco, boli fajn. Su v jednej velkosti univerzalne, natiahnu sa.

simaaprilova
1. apr 2016

Ja som mala z DMky Jessa vlozky poporodne plus aj tesco poporodne vlozky.tie z dmky sa mi viac pozdavali.boli lepsie.a v den ked som isla domov tak uz klasicke menstruacne.a nohavicky neboli potrebne.ale ked tak v zdravotnickych potrebach maju sietovane.

sardinka335
1. apr 2016

Ja neviem...trošku nechapem pri dnešnom vybere damskej hygieny aby som si davala vatove vlozky v gazovej sieťke či v čom z čias mojej mamy a babky - preteka to z kazdej strany, nič to ,,neudrží,,, z bokov to preteka a špini bielizen....
Poporodne vlozky a nohavičky predavaju v kazdých zdravotníckych potrebách. Prve dva dni v porodke som si davala tie sieťove nohavičky a tie ich erarne vlozky...potom uz som pouzivala vlozky Jessa Lang z DMky, su tenke, maju krídla, dlhé a normalne bavlnene nohavičky z domu. Ak tam nie je nejake extremne krvacanie tak osobne nevidim u seba dovod navliekat sa pomaly do do inkontinenčných nohavičiek. Odporučam si zobrat do porodky podlozky pod seba lebo ak zakrvacate plachtu tak smola, inu nedostanete s najväčšou pravdepodobnostou.

monicm
1. apr 2016

@filiatko Tie, ktoré hľadáš, kúpiš v zdravotníckych potrebách v nemocnici. Nech si hovorí, kto chce, čo chce, naozaj boli najlepšie (určite tie prvé dni, kedy bolo krvácanie najsilnejšie), ja som ich však musela riadne hľadať, lebo už aj v predajni v nemocnici mi núkali také, čo sa dajú kúpiť aj v drogérii, ale tie neboli také dobré. Nohavičky som mala normálne svoje.

kvietok227
1. apr 2016

Kupis ich aj v drogerke . Mala som tiez tie velke a boli dobre . A nezabudni este podlozky lebo ked silno krvacas aby nebolo vsetko spinave .

jana_eyre
1. apr 2016

http://i-baby.sk/batist-poporodne-vlozky-20-ks
- tieto vlozky sme mali v nemocnici a ja som s nimi bola najspokojnejsia - najmenej mi vadili na jazvu a dobre sa nosili.. vsetky ostatne mi nevyhovovali - bud kratko vydrzali, alebo sa moc hybali, alebo ma tlacili..

nohavicky som v nemocnici zvacsa na sebe nemala, iba ked prisla navsteva, mala som take tie sietkove jednorazovky.. /na chodbu by som bez nohaviciek nevysla 😅/ daju sa kupit uz aj v dmke, ale tie mam iba doma, neskusala som.. vtedy som kupovala obycajne v lekarni, takze znacku neviem..

na posteli som mala jednorazove inkontinencne podlozky, najlepsie su z kauflandu - su lacne a obrovske..

qwertxy
1. apr 2016

Ja som kúpila v lekarni, nad značkou som sa nezamyslala, boli oj😉

natalushka
1. apr 2016

Najlepsie su sietovane gatky,vsetko pekne dycha..nie take tie sustave jednorazovky,ale vyslovene sietovane,natahuju sa..a vlozky jednoznacne poporodne..zajedno aj tak kazdu chvilu menite vlozku,takze je to sikovne..v tych sietovanych gatkach to krasne drzi..a hlavne su priedusne..posledne,co je treba,su tie igelitove,mozno este aj navonane vlozky..ale tak proti gustu..ja som pouzivala pocas celeho cistenia a super..potom uz jasne,ze obyc,ale az bola rana v poriadku a ocistky slabe..

kukakaj
1. apr 2016

Nohavicky su super, ja som mala jednorazove take francuzske nohavicky zo sietky a bola som spokojna, spinave boli stale ale dali sa preprat a vyschli za chvilku. aj teraz ku druhemu porodu som si kupila tie iste. neviem si predstavit ze by som mala bavlnene nohavicky. Z vloziek som mala jedno balenie velkych Bella Mama a jedno balenie mensich s Tesca, to som minula v porodnici a potom uz obycajne vlozky Naturella. Vsetko som to kupila v zdravotnickych potrebach.

uzlik1
1. apr 2016

Ahojcek.Ja som v pôrodnici pouzivala klasické vložky po pôrode.Ked som bola sama tak som mala len vložku a vetrala si ju ako sa len dalo.A nohavičky som mala svoje,v ktorých som sa najlepšie cítila pri menštruácii.Nastastie som ich obliekla.Pri synovy som tieto vložky pouzivala celé 6 stonedelie,lebo som bola riadne zošita,ale pri dcerke som po týždni už pouzivala vlozky, na ktoré som bola zvyknutá.Vysla mi pri pôrode aj žila a nato som používala homeopaticku masť cicaderma,aj susku som si natierala a bolo to o dosť rýchlejšie zahojene.Tá masticka cicaderma je inak skvelá aj na bradavky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre