Ahojte mamicky chcela by som sa spitat ake plieenky su najlepsie po porode pri malom som pouzivala pampers ale pocula som ze uz nie su take kvalitne ako predtym dakujem
My sme používali Pampers 1-3 na 4 zacal reagovať podráždenim. Odvtedy používame bella happy a najviac sa mi na nich paci to ze ked roztvorim novú plienku neovanie ma ziadna vôňa ako pri Pampers tie su nenormálne parfumované (aspon na moj vkus)
Tiez sme prve dva mesiace pouzivali pampers, nebol problem a teraz babylove z DM
Ja som používala pól roka pampers premium a žiadny problém ani keď ich zmenili. Momentálne som prešla na lacnejšiu verziu a to lidlove a s nimi tiež spokojnosť 🙂 babylove plienky mi precikala v noci takze tie u nás nič moc. Dajte si pozor na vlhčené obrúsky. pampers u nás spôsobili veľké podráždenie v pôrodnici čiže keď budete kupovať vlhčené kúpte iba balík dva na skúšku a uvidíte ktoré Vám sadnú. Nám sadli Hipp
@13092013 ja pouzivam dada a som max.spokojna mam ich aj v ponuke na predaj,ak by si chcela.
Babenky dakujem vam vsetkym za radu 😉
Babylov z DM
A vlhcene utierky som pouzivala minimalne
Najlepsie oplachnut vodou pod umyvadlom
Starsie mala zapareniny z nich
A mladsiu som aj v porodnici umyvala v umyvadle, aj ked to nemaju radi
Hlavne po nakladke smolky
my davame pampers biele aj sme davali kym nezmenili ked zmenili kupili sme asi cca 12 balikov stareho balenia a odvtedy sme ich nekupovali :D mame stare balenia ... a aj tesco su super 🙂
pouzivame baby love z dm. Z pampers sa maly zaparoval ale ze hrozne. este aj lidl sa daju len nemaju vzadu taku tu gumicku na chrbte tak niekedy ( najma teraz jak idu zubky) to ma az na chrbte😝.Vsimla som si ze vela deti ma plienky z lidlu. Myslim ze aj fajn cena tam je. mne sa napriklad nestalo zeby z dm precikal plienku niekedy. ja som s nimi max spokojna ine nekupujem. kazdemu sadne daco ine 😉
Ja som po par mesiacoch pouzivania pampers a im podobnych plienok presla na tzv bio plienky i ked ten nazov nemam moc rada. Su to plienky, ktore nie su napustene vselijakou zbytocnou chemiou a nie su bielene chlorom. Nemali sme ziadne problemy s pamperskami, ale mne to nenormalne smrdelo chemicky neprirodzene, precitala som par info o dopade na ziv prostredie.
Dobra alternativa ak clovek nechce latkove. A saju rovnako dobre. Je viac znaciek - dm babylove bio , moltex, muummy, bambo atd treba skusit co vyhovuje. okrem babylove z dmky kupujem na nete normalne slovenske stranky.
Ked som bola tehu som sa o taketo veci vobec nezaujimala, tak to len pre info davam ze aj taka moznost existuje🙂
My pouzivame bavlnene plienky, malo kedy pouzivame umele plienky. Malá mala veĺmi citlivú pokožku, červený zadoček. Zadoček umyjem čistou vodou, utriem jemne bavlnenou plienkou a natriem bepanthenom masťou, ktorá je veľmi jemná a hydratačná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
My pouzivame len pampers hocijake aj zelene, oranzove aj biele, ktore su za mna lepsie so sietkou ako boli tir stare, nam ziadny problem nerobia. Treba poskusat, zalezi na dietati, ktore sadnu.