Aké nohavičky ste používali po pôrode?

potamota
10. mar 2013

Ahoj mamicky pouzivali ste nohavicky po porode dake specialne alebo obyc.Niekde na nete som videla daco alebo je to len reklamny trik 😀 dakujem a ak ano kde sa to da kupit napr.Zvolen

adelajda2012
10. mar 2013

Pouzivala som take tie sietkovane, natahovacie. Lepsie sa v tom vetralo sitie a navyse ak sa zakrvavia, tak ich bud vyhodis alebo uplne jednoducho vyperies. Dobre drzia, lebo su take elasticke, tak som sa nemusela bat, ze sa v noci posunie vlozka a tak. Kupovala som ich v zdravodnickych potrebach.
@potamota

karin1234
10. mar 2013

Ahoj, ja som pouzivala normalne bavlnené spodné pradlo, v nemocnici aj potom doma.

ivka1985
10. mar 2013

Ahoj v nemocnici tie specialne zo zdravotnickych potrieb a potom doma uz len svoje klasicke bavlnene.

mauzi
10. mar 2013

Ahoj, ja som mala dvoje tie Tena sieťkované, boli fajn, ale úplne sa to dá aj s obyčajnými gaťkami čo máš 🙂 Len nech nie sú z nejakej umeliny a je to 🙂

nufka22
10. mar 2013

JA som tiez v nemocnici pouzivala tie sietkove,bola som snimy spokojna..Dobre drzia.Ale stretla som sa s mamickami v porodnici ktore mali normalne bavlnene..ja som ich kupovala normalne v lekarni...

ornela_mutti
10. mar 2013

ahoj, mala som Tena nohavičky aj Chicco a Tena nohavičky boli lepšie(neboli sieťkové). Dlho som ich nosila, dajú sa prať a sú super pohodlné aj po cisárskom reze. Kúpiš ich v zdravotníckych potrebách aj v lepšie zásobenej ekárni ich majú.

tinkar
10. mar 2013

Ja som používala tiež tie sieťkové nohavičky, sú super. Určite je to dobré kôli vetraniu a rýchlejšiemu hojeniu. A okrem toho u nás v pôrodnici lekári neradi videli klasické nohavičky.

dukokatka
10. mar 2013

jednorazove nohavicky kupis ich v zdravotnickych potrebach.stoja par eur.

kholka
10. mar 2013

nám radili, že najlepšie je byť "naostro" 🙂

veronika1306
10. mar 2013

taktiez sietkove nohavicky zo zdravotnych potrieb alebo lekarne tie su super

grundia
10. mar 2013

Tiez som mala jednorazovky..boli pohodlnejsie a lepsie sa ti vetra sitie ako v bavlnenych

katia7
11. mar 2013

ked bolo teplo tak ziadne 😀 teda doma samozrejme 🙂 aj na noc podlozku som si davala len pod seba ked uz som samozrejme tak moc nekrvacala a inak najlepsie mi bolo v tych jednorazovych, teraz mam kupene Tena, mala som canpoll pri prvom ale tie boli zle podla mna, obrovska prdel a gumicky po krajoch jak na XS tak rezali 😀 a pri druhej som mala Chicco tie boli kus lepsie

ivushka0209
11. mar 2013

ja som pouzivala v nemocke take akoby jednorazove ale dali sa prat a boli velmi lahucke a vobec som ich necitila a doma uz len obycajne

strelnica
29. mar 2013

mamicky, ktore pisete, ze ste boli na ostro....tiez som dostala take odporucania, ale neviem si to celkom predstavit....ved budem krvacat, ako pri menzes, nie? aj ked by som bola naostro iba v posteli a dala si pod seba podlozku, tak zaspinim uplne vsetko od pyzama az po perinu, nie? no a ked vstanem z postele, tak to uz vobec nepojde....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre