Ahojte maminky,tehulky snažilky.Chdela by som vedieť ake vložky su najlepšie.Chcela by som nejake hrube
Naturella ,fajn tenucke tak isto aj intimky...
po porode porodnicke vlozky znacka SAMU, neskor naturella
hrube som kupovala asi znacky bella(nie som si ista nazvom, ale mavali ich v jednote v ruzovo-modrom obale) a neskor bella tenke v zelenom obale(ale tie zmenili povrch a uz sa mi nepacia).a teraz som presedlala na tenku naturellu, pri ktorej som dokazala zabudnut,ze vlozku mam a citila som ju az ked uz fakt bolo treba menit.drzim palce pri vybere.
ja sa pripájam k naturelle alebo potom ja používam väčšinou nočné,ale len krídelkové
jednoznačne always, existujú aj hrubé, tenké, aj tenké čo sajú ako hrubé, proste výber ale kvalita je zaručená
po porode porodnicke a potom čo najtenšie(naturelle,always) ale normalne tampony o.b. , lebo si neviem predstavit s vložkou chodit a hlavne v tomto teple.... 😉 samozrejme okrem mamin ktore nemožu tamponu 😉
ja používam always sensitív , tampóny OB ale po pôrode som používala ako písala latvia toto:
http://www.mojalekaren.sk/samu-porodnicke-vlozk...
Pouzivam cez den aj noc Allways Good Night.
po pôrode odporúčam pôrodnícke vložky Tesco (v ružovom obale). Našla som ich náhodne a nejako veľmi im nedôverovala,nakoľko väčšina báb odporúčala SAMU z lekárne. Ale tie z Tesca ich predčili - sú dlhšie, priedušnejšie a ešte jemnejšie. Ja som si ich dokonca dávala na ranu po sekcii, keď som šla na chodbu k návšteve a tie uzlíky z rany sa mi zamotávali do pôrodníckych nohavičiek. Do tehotenstva som používala zn. Ria.
po pôrode Kotexy čierne a normálne Always a tampony O.B.
ja som po porode mohla len porodnicke z lekarne bez kridelok..mna to vsetko skrabalo... hlavne always sice asi dobre saju,ale ten material z coho su mi nevyhovuje...
po porode porodnicke, nemali by mat totiz umelohmotny spodok, aby sa ti to tam dobrer vetralo 🙂 ako pise marthuska, hlavne sa po kazdom wc sprchovat a dat si cistu. ja som krvacala skoro dva mesiace, ked som dosla domov z porodnice, pouzivala som intimky z dm jessa nature - su dost siroke, dobre lepia a su priedusne, bez tej folie
No, cuduj sa svete, co sa porodu tyka, postacia aj Lydie 🙂
Inak jednoznacne Naturella / O.B. tampony
vsetko dobre
narurella
u mna vyhrávala naturella 🙂 🙂 🙂
Tesne po porode porodnicke, potom Naturela alebo Always v bielom obale. Tie v modrom sa mi zdali akesi igelitove 😖 No a inak tampony O.B. 😀
v sestonedeli porodnicke vlozky z lekarne
na bezny cyklus menstruacny kalich https://www.modrykonik.sk/forum/tema/menstruacn... spolu s latkovou intimkou
Baby tie pôrodnicke vložky mám prichystané (SAMU) ale mám si brať do nemocky aj obyčajné vložky, ale vôbec neviem aké, ani sa vo vložkách veľmi nevyznám nakoľko som už roky pri menšt. používala tampóny :( ani nie značka ma zaujíma ale či skôr treba nejaké veľmi hrubé, hrubé alebo budú asi stačiť aj nejaké tenšie? Silno ste krvácali po pôrode a ako dlho? a koľko kusov asi treba brať z tých obyčajných vložiek do nemocky? budem rada ak poradíte.
ja som mala porodnicke prve dni a potom normalne naturella,always a v pondelok som prišla v piatok odišla a tri balenia som použila 🙂
naturella obsahuje kamilku a to je silný alergén, ja som sa z tých vložiek vyhádzala a dlhodobo (viac ako dva cykly, aj mimo ms) som mala pocit štípania
always tiež začali robiť šarapatu, ale to som už vedela, že to vložky a nie mykoza
Mám menštruáciu uz v poradí 3 a stále som nenašla tie správne vložky pre mna. Vedeli by ste mi niejaké odporučit ak áno prosím Vás odporučte mi. 🙂 😝
kupujem cba,ci fresh uz ani neviem.maju podobnu vrstvu ako always,su snad najlacnejsie,tenucke,nepremoknu.ono to totiž nie je o značke 😉
ja mám najradšej naturella aj vložky aj intímky....always z času na čas, zvyknem mať doma oboje a podľa potreby používam....no a v tomto teple víťazia tampóny 🙂 OB 🙂
moje oblubene su Naturella. volakedy som pouzivala always, ale naturela su prijemnejsie k pokozke a aj cenovo su lepsie, ako always. a su aj tenke, aj hrube.
ja uz roky pouzivam Ria ultra super plus..ostatne mi pridu moc suchotave,tvrde,skrabuce...Alwaysy mi absolutne nevyhovuju...ale kedysi predavali asi 15 rokov dozadu Libresse,bez kridelok,hrubsie,pevnejsie,s tymi som zacinala..tie boli ok,neviem,ci ich este dostat..
baby a kedysi vsetky nase mamy pouzivali taku znacku..boli otrasne,pretekali,ako sa volali???
podla mna su naj always
a naturally ....tamponom moc nedoverujem
😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alwais utra super plus...