Aké máte skúsenosti so sťahovacími nohavičkami?

yane217
19. aug 2011

Ahojte koceny chcem sa opytat ,hlavne tych ktore uz maju za sebou nejaky porod,ake mate skusenosti s nosenim stahovacich nohaviciek po porode,presnejsie po cisarskom reze? 🙂

hajanka
19. aug 2011

Ahoj, neviem ci mas na mysli specialne stahovacie nohavicky tesne po porode, alebo take klasicke "na figuru" zenam ktore uz maju za sebou porod, ja som si celkom oblubila Spanx, maju v sebe stahovacie miesta a kompresne zony, hlavne na brucho, stehna a zodok, podla toho ake si vyberies. Su tenulinke a bezsvove, neviditelne 🙂 a vhodne na kazdodenne nosenie.

janula17
26. okt 2011

vraciam do hry tuto otazku - tiez som po cisarskom 4 tyzdne a rozmyslam ci sa mi oplati investovat do stahovacich nohaviciek. Su dost drahe, tak by som chcela vediet ci mate niekto pozitivne skusenosti. Prvy porod som mala klasicky, to sa mi brusko krasne vratilo do povodneho stavu, ale teraz po cisarskom vyzeram stale ako v piatom mesiaci 😖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre