Aké jedlo ste jedli po cisárskom reze?

kamca495
17. júl 2021

Ake jedla ste jedli po cisárskom reze prvý krát mi robili cisársky a ja neviem čo môžem jesť čo nie

nikazuz
17. júl 2021

To co mi dali v nemocnici 🤷‍♀️ A teda nebolo to bohvie co…. Cisarsky som mala na obed a na veceru mi doniesli chlieb so sunkou (to mi este nechutilo jest). Na ranajky boli rozky s natierkou, obedy - maso vacsinou s kasou…atd.

gajdosovci
17. júl 2021

@kamca495 Ja si pamätám, že mi doniesli úžasnú ryzovu kašu.... Ja som sa jej nevedela dojest.. 😄😄

kamca495
autor
17. júl 2021

@gajdosovci a keď som ešte stolicu nemala dnes som po cisárskom 5 dní mám len vetri a neviem čo či si mám zvlášť navariť lebo čo či môžem jesť také rošky šunky a take pečivo proste a normálne jedla a inak aj kojim dcéru tak preto ani neviem čo mám jesť aby som mala aj mlieko

vevesh
17. júl 2021

@kamca495 normalne jedlo a vsetko. A ak nejde stolica, tak existuje glicerinovy cipok a pojde...ono tie uplne prve stolice su niekedy ako druhy porod🙈🙈

juliet86
17. júl 2021

@kamca495 ahoj kamci... u nas napr pustaju z porodnice az po prvej stolici. nepises ci cisarsky rez bol akutny alebo planovany. s komolikaciami ci bez. okrem vetrov mas aky pocit v bruchu? rana je v poriadku stehy vybrate? co si uz za tych 5dni zjedla? ja ti radim takto: skus aspon coastocne kasovitu stravu napr. ovsene vlocky zemiakova kasa ryzovy nakyp a podobne jedla. pokojne aj maso bajicka prazenica trochu peciva. pokial uz citis zepotrebujes stolicu a nic skus napr lyzicu olivoveho oleja. teplu vodu. ci glycerinovy cipok. ak budes dost jest a pit tak mliecko sa rozbehne. najma treba co najcastejsie davat babo na prsniky oba. je dobre vyhnut sa dzusom mozu babo nafukovat. ja osobne som sa vyhybala aj citrusom a pod

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre