Aká je cena jednorázových tehotenských nohavičiek?

milli3377
10. jan 2013

Ahojte!

Mate niektora skusenost s jendorazovymi tehotenskymi nohavickami? Kde sa daju kupit a za kolko? Pocula som ze sa daju zohnat v zdravotnickych potrebach co stoja neznackove? A vrajze v lekarni maju sietkovane za par drobnych? Co stoja? Kupovali ste niektora teraz niekedy? Dakujem za odpoved potrebujem to vediet lebo si ich necham nakupit zo Slovenska, rodim v zahranici a tu som pri dcerke kupovala neznackove v carrefoure asi euro za kus, boli jak papierove s jemnou gumickou dve velkosti a jedny boli so zelenymi bodkami, jedny s ruzovymi, proste peke ale na den euro sa mi zdali drahe ale nemala som na vyber...vdaka za odpovede!!!
A co stoja vlozky po porode? Cca?

alexis13
10. jan 2013

čo si ja pamatam stali pár centov, do eura určite...aj také látkove aj tie sietkovane, ja som kupovala v lekarni a jedne v zdravotných potrebách 🙂 presnu cenu si nepamatam

lusia222
10. jan 2013

Ahoj,ja som zhruba pred pol rokom kupovala aj nohavicky aj vlozky v zdr.potrebach.Tri kusy nohaviciek bolo v baliku a stali okolo 4 eura.Ale nemenila som ich kazdy den,su normalne sietkovane a tak som si ich preprala kazdy vecer.A tie vlozky cca 3 eura balik.

sabiatko
10. jan 2013

v zdravotnickych potrebach, sietkove pratelne stoja okolo 0.60 eur.

lucikan
10. jan 2013

dnes som v lekarni kupovala, v baliku su tri, cely baliek stal 2,20 eur a predavaju ich aj jednotlivo po kusoch

zankaj
10. jan 2013

ja som si kupila u nas 5 ks v baliku za 3,30 eura 🙂 len neviem ci postacia ci este balik nekupim radsej ale zevraj sa daju preprat

liwqa
10. jan 2013

Ja som si kupila minuly tyzden tie, co sa daju preprat, su ako boxerky a stali 0,78 eur za kus. V baliku je 5 ks.

monhla
10. jan 2013

Ja som mala Canpol babies 5ks za necelé 3 eura. Ale to bolo pred takmer 3 rokmi, lebo som kúpila 2 balíky, takže mi jeden balíček zostal aj na druhý pôrod. Neviem, či boli prateľné - mala som ich ako jednorazovky v pôrodnici. Výborná vec 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre