Ahojte!
Mate niektora skusenost s jendorazovymi tehotenskymi nohavickami? Kde sa daju kupit a za kolko? Pocula som ze sa daju zohnat v zdravotnickych potrebach co stoja neznackove? A vrajze v lekarni maju sietkovane za par drobnych? Co stoja? Kupovali ste niektora teraz niekedy? Dakujem za odpoved potrebujem to vediet lebo si ich necham nakupit zo Slovenska, rodim v zahranici a tu som pri dcerke kupovala neznackove v carrefoure asi euro za kus, boli jak papierove s jemnou gumickou dve velkosti a jedny boli so zelenymi bodkami, jedny s ruzovymi, proste peke ale na den euro sa mi zdali drahe ale nemala som na vyber...vdaka za odpovede!!!
A co stoja vlozky po porode? Cca?
Ahoj,ja som zhruba pred pol rokom kupovala aj nohavicky aj vlozky v zdr.potrebach.Tri kusy nohaviciek bolo v baliku a stali okolo 4 eura.Ale nemenila som ich kazdy den,su normalne sietkovane a tak som si ich preprala kazdy vecer.A tie vlozky cca 3 eura balik.
v zdravotnickych potrebach, sietkove pratelne stoja okolo 0.60 eur.
dnes som v lekarni kupovala, v baliku su tri, cely baliek stal 2,20 eur a predavaju ich aj jednotlivo po kusoch
ja som si kupila u nas 5 ks v baliku za 3,30 eura 🙂 len neviem ci postacia ci este balik nekupim radsej ale zevraj sa daju preprat
Ja som si kupila minuly tyzden tie, co sa daju preprat, su ako boxerky a stali 0,78 eur za kus. V baliku je 5 ks.
Ja som mala Canpol babies 5ks za necelé 3 eura. Ale to bolo pred takmer 3 rokmi, lebo som kúpila 2 balíky, takže mi jeden balíček zostal aj na druhý pôrod. Neviem, či boli prateľné - mala som ich ako jednorazovky v pôrodnici. Výborná vec 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
čo si ja pamatam stali pár centov, do eura určite...aj také látkove aj tie sietkovane, ja som kupovala v lekarni a jedne v zdravotných potrebách 🙂 presnu cenu si nepamatam