Ahojte, chcem sa spyrat, ci tu niekto ma nejake rady, ako pomoct rychlejsiemu otvaraniu, ci zostupu dietata do porodnych ciest 🙂
Sedenie a skackanie na fit lopte 😉
mne pomohla epidurálka...ani chodenie, ani skákanie na lopte, ani horúca vaňa, ani prasknutie vody. 26 hodín som mala kontrakcie a bola som otvorená na 1cm a až keď som už nevládala ani stáť na nohách a dala som si pichnúť epi tak sa moje telo akoby celé uvoľnilo a za 15 minút otvorená na 10cm a za pol hodku bol malý vonku. epi som veľmi nechcela ale nakoniec sa to nejako nedalo ☹
Ja som prenasala. Dr. Ma poslala po vysledky z krvi na prizemi a potom som mala ist na rizikove ( 5.poschodie) o par minut mi vola kde som a ja ze cakam na vytah.. ona vraj " chcete porodit chodte po schodoch. Nakoniec som chodila furt peso a ziaden vytah. A je pravda ze aj epidural moze pomoct aspon mne ano.
Ano ano aj mne pomohol epidural otvorit sa...od vyvolavacky som sa za 8h otvorila horko tazko na 4cm v brutal bolestiach a ked pichli epi takze to nabralo rychly spad a o 2.5h bol maly na svete 😃
Ahoj, skús sa spýtať prípadne aj tu: https://www.modrykonik.sk/forum/category/poradn...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@zimmi1 vela vela chodit, to bola rada ktoru som dostala, ale mne ani to nepomohlo... pichali mi aj injekcie na zmaknutie krcku a porodnych ciest, bolesti velke, ale posun ziadny... nakoniec mi prepichli vodu a vtedy som sa za 45 minut otvorila o 7cm, to boli priserne bolesti... ale nabralo to taky priebeh, ze sme ledva prisli na salu 😂😂