Ahojte babulky.
Tak dnes mam termin porodu, a bola som na kontrole. Tak mam cervikalny kanal otvoreny na volny pst , zaroven maly nalieha hlavickou na spodok a vak blan hmatny. Podotykam, ze min tyzden som bola zatvorena uplne.
Mate nejaka skusenosti s tym ? Ze ci mozem rodit coskoro ?
Dakujeeeem
@lalalal123 možno o dva, tri dni, keď sú tam už zmeny, pomáha aj prechádzka, pohyb, pozitívny stres, ale každopádne do týždňa..ja som tretie prenášala tri dni.😉
@lalalal123 na poslednej poradni mi tiez hovorili ze to na porod nevyzera a pred pol nocou som porodila.
Baby dakujem krasne za odpovede. Tak uvidime nechame sa prekvapit
ahojky, je to veľmi individuálne, môžeš rodiť aj dnes alebo o dva týždne...ja som prenášala všetky tri deti, pri dcére som bola otvorená na dva prsty už týždeň pred termínom pôrodu a nakoniec som rodila v 42. týždni vyvolávačkou....ale som rada, že dcérka sa v brušku "zdržala" ešte dva týždne, lebo keby som ju rodila v deň termínu, hádam by vážila len niečo cez dve kilečká 🙂
moja skúsenosť je tiež taká, že aj keď mi lekár týždeň pred termínom povedal, že už to vyzerá že pôjdem tak som dokonca ešte prenášla 8 dní po termíne a išla na vyvolávačku...to mi ozaj volil radšej nič nehovoriť lebo som sa tak nastavila a potom to čakanie bolo nekonečné ☹ asi je lepšie sa na to nesústrediť ak sa to dá 🙂 držím palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lalalal123 moja neter bola zatvorená na 100 zámkov maly naliehal už hlavičkou,Mala týždeň do pôrodu .a v deň poradne sa večer vrátila do pôrodnice s kontrakciami a po pól noci porodila valibuka malého 😊 takze kľudne to môže prísť každú chvíľu a zase môžeš aj prenášať ťažko povedať