Ake máte skúsenosti so zubarkou Jendrichovskou vo Svite ? Neviete niekto pri kom začínala?
@luciakovacova0603 dakujem velmi pekne za odpoveď uvažujem ze k nej prestúpim tak som chcela mat istotu ze je ozaj ako som pocula dobra
@jajojapo nie je zac,ja takisto rozmyslam ze pojdem k nej.mame aj maleho,co som pocula tak k detom ma tiez super pristup
@luciakovacova0603 presne to aj my mame dve deticky a tiez som pocula ze je super k detom
Veľmi milá, poznám osobne, ľudia si chvália jej prístup. Ja som bola u nich len na dentálnej hygiene a veľká spokojnosť.
Moje deti sa k nej tesili viac ako do cukrarne. Pre deti najlepsia volba. Rozmyslam, ze k nej prestupime. Chodili sme k nej do Vordentu.
@alenka7777 tak snáď zaujme aj nášho syna 😀 ten cukráreň nepozná a sladkosti len občasne takže takto my porovnávať nemôžeme 😆
tak porovnala som to len tak obrazne. ale ozaj, velmi mila a ludska pani doktorka.
@alenka7777 jasné no sme dohodnuté uvidíme v januári ako to dopadne
@luciakovacova0603 no tak my sme boli na preventívnej a ako neviem skor som sklamaná....manželovi si nevšimla kaz...syna ze vôbec nezaujala...len sa mu pozdravila keď sa rozplakal tak ukázala mu na 5s sestrička plysaka ze take ma zuby a sli sme preč kebyže sa nepýtam ci nemajú nejaké nálepky..co sme syna doma nato nahovárali ze bude super budu nálepky tak ani ju nenápadnú nejaké vytiahnuť....neviem ako dost divne som sa tam citila
@jajojapo pri Vorobelovi v Pp.ludia si ju velmi chvalia